€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Een beetje sip? Met vitamine D word je weer fit!

- Elien - Vitamines & Voedingssupplementen

Maar liefst 7 op de 10 Belgen kampt in de winter met een vitamine D-tekort. Bij sommigen houdt dit tekort zelf het hele jaar door aan. Tijdens de donkere wintermaanden wordt je immuunsysteem sowieso al op de proef gesteld. Wanneer daar nog eens een vitamine D-tekort bijkomt, ben je uiteraard extra kwetsbaar. Reden te meer om dit tekort kost wat kost te vermijden.

Lees meer

De dagelijkse babyverzorging: tips & tricks

- Elien - Zwangerschap & Baby

Wanneer je thuiskomt met je pasgeboren baby kan je wat onzeker zijn. En dat is volledig normaal: je bent zeker niet de eerste kersverse mama die nog nooit eerder een luier heeft verschoond of een lastig pakje heeft aangetrokken. Wees gerust: al doende leert men. Vertrouw vooral op je intuïtie en als je het even niet meer weet, zijn er altijd voldoende mensen die kunnen helpen of advies kunnen geven. Wij helpen je alvast op weg met enkele tips.

Lees meer

Droge ogen: hoe behandel je die het best?

- Elien - Welzijn & Gezondheid

Ogen zijn droog als er te weinig traanvocht is of als de tranen van slechte kwaliteit zijn en daardoor sneller verdampen. De meest voorkomende klachten hiervan zijn: vermoeide, brandende ogen, jeukende ogen en tranende ogen. Wat is de oorzaak en hoe behandel je nu die droge ogen?

Lees meer

Verwen je geliefde of jezelf op Valentijnsdag

- Elien - Welzijn & Gezondheid

Valentijn is in zicht! Hét moment om te genieten van een gezellige avond. Heb je nog inspiratie nodig? Met onze valentijntoppers zal je zeker scoren.
Heb je dit jaar geen geliefde? Dan is het tijd om jezelf eens lekker te verwennen.

Lees meer

Eczeem

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

In de winter is de lucht droger en wordt onze huid gevoeliger voor uitdroging. Maar ook de zomer kan een negatief effect hebben op je huid. Je krijgt last van jeuk, schilfertjes en rode vlekken. Wanneer je jouw schrale huid niet behandelt, kan dit leiden tot eczeem. Door dagelijkse gewoonten aan te passen, is het mogelijk de huid sneller te doen genezen en irritatie te kalmeren. In deze blog geven we je graag enkele tips om de atopische huid te behandelen en onder controle te houden.

Lees meer