Uw gezondheid, onze zorg

De tijd staat niet stil, en bij ons ook niet! Aangezien we vaststelden dat onze klanten niet altijd in de gelegenheid zijn om zich tijdens de openingsuren naar onze apotheken te begeven, zijn we in 2017 gestart met onze online apotheek ‘Pazzox’. Zo bieden wij, als Belgische online apotheek, dezelfde vertrouwelijke service aan onze klanten, en dit als een verlengstuk van onze apotheek in Beernem. Pazzox zal u terugvinden op de lijst van het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG), dat de wettelijkheid van de Belgische apotheken moet controleren. De beste garantie van betrouwbaarheid.

Uw gezondheid is en blijft onze zorg!

Apotheken dienen zich aan te passen aan de noden van hun klanten. Toch willen we expliciet uw aandacht vestigen op het feit dat het ons wettelijk niet toegelaten is om geneesmiddelen op voorschrift te verkopen via webshops. Daarom zal u deze ook niet via Pazzox kunnen kopen. Diergeneesmiddelen zal u eveneens niet via Pazzox kunnen bestellen. Vrij verkrijgbare geneesmiddelen kan u daarentegen wel eenvoudig en snel via Pazzox aankopen. Uiteraard blijven het geneesmiddelen. We willen er u dan ook zeker op wijzen dat u deze producten met de grootste voorzichtigheid moet gebruiken en bij de minste twijfel steeds het voorafgaandelijk advies van een erkende arts of therapeut dient in te winnen. Vanzelfsprekend kan u ook steeds bij ons terecht met al uw vragen.

Naast vrij verkrijgbare geneesmiddelen vindt u in onze internetapotheek meer dan 30.000 schoonheidsproducten, gezondheidsartikelen, voedingssupplementen, multivitaminen, medische hulpmiddelen en andere apotheekproducten terug. We maken het u gemakkelijk om hetzij per categorie, hetzij per merk doorheen de diverse producten te surfen.

Verder besteden we veel aandacht aan de productbeschrijvingen. Ook hier zijn we gehouden aan de wettelijke reglementering omtrent de gezondheidsclaims die van toepassing zijn op voeding en voedingssupplementen. Bij twijfel kan u ons steeds contacteren voor meer informatie of vertrouwelijk advies.

Tot slot willen we nog meegeven dat we als Belgische apotheek tevens rekening dienen te houden met het verbod om in België vrij verkrijgbare geneesmiddelen te verkopen in landen waar deze enkel op voorschrift mogen worden gekocht. 

Administratief

Naam Apotheek Dessein NV
Adres Parkstraat 2, 8730 Beernem, België
Apotheker-titularis Marélie Poppe
Vergunning APB-nr. 310.302
Openingsuren Ma tot vrij: 08.30 - 12.30 u.; 14.00 - 18.30 u.
Zaterdag: 08.30 - 12.30 u.
Telefoon +32 (0) 50 20 71 15
E-mail info@pazzox.be
BTW BE 0419.948.533
Bank IBAN: BE29 7330 1348 6464
BIC: KREDBEBB

Historiek

NV APOTHEEK DESSEIN, met hoofdzetel in BEERNEM, is een familiale groep van vijftien apotheken.

Uitstekende service en zeer vriendelijk personeel! De tweede generatie van de familie is trots op haar zestig apothekers en apotheekassistenten. Samen staan we pal voor onze ‘missie’.

NV Apotheek Dessein is een familiale groep van apotheken waar de professionele ingesteldheid en kennis van de provisor en zijn/haar team de basis vormen voor een optimale opvolging van de gezondheid en het welzijn van de klant.

Reeds twee generaties lang liggen service, creativiteit en geloof in de toekomst ten grondslag aan onze constante groei.

Bij ons staat de klant centraal. Dit zette de groep ertoe aan gedurende de laatste tien jaar niet minder dan negen van haar vijftien apotheken grondig te vernieuwen. 

Als één van de eersten in de sector maakte Apotheek Dessein gebruik van robots achter de toonbank. Deze niet onbelangrijke investeringen hadden als voornaamste doel meer tijd vrij te maken voor klantenadvies.

Sinds 2010 brengen we farmaceutische zorg tot in de huiskamer. Wie dagelijks verschillende geneesmiddelen dient te slikken, vergeet er wel af en toe eens één in te nemen. Als patiënt is men er zich echter onvoldoende van bewust wat de negatieve gevolgen kunnen zijn van deze ‘vergetelheid ‘. Met het oog op een verbetering van de therapietrouw, investeerde Apotheek Dessein in robots die de dagelijkse medicatie van een patiënt per innamemoment in één zakje verpakken. Een geapprecieerde dienst, en dit niet enkel bij onze oudere klanten.

Eind 2011 ging Apotheek Dessein een samenwerking aan met groothandel Pharma Belgium om de service van 'één zakje per innamemoment’ beschikbaar te stellen voor andere zelfstandige apotheken. Vandaag doen meerdere apotheken, die niet tot de groep behoren, op ons een beroep om dergelijke zakjes te bezorgen aan de bewoners van hun woon- en zorgcentra.