Gratis levering vanaf € 39
5% welkomstkorting WELKOM5
Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

Waarom kiezen voor DPD?

- Elien

Meer en meer mensen vinden de weg naar het online shoppen. Het heeft dan ook tal van voordelen: je hebt een groter aanbod, vaak een hogere korting, het is discreet en het pakket wordt bij de deur bezorgd. De service die je krijgt bij levering is sterk afhankelijk van welke koerierdienst je kiest. In dit artikel spitten we het pakketbezorgingsnetwerk van DPD uit. 

Lees meer

Wat te doen tegen aambeien?

- Jotti - Welzijn & Gezondheid

Een wondermiddel tegen aambeien bestaat er helaas niet, maar gelukkig zijn er veel methodes om de klachten te verminderen en nieuwe aambeien te voorkomen. In deze blog leggen we alle methodes uit!

Lees meer

Hoe krijg je aambeien?

- Jotti - Welzijn & Gezondheid

Aambeien zijn een veel voorkomende kwaal. De aandoening zelf is meestal onschuldig, maar kan heel vervelend zijn. Ze veroorzaakt ongemak, pijn, jeuk en soms bloedingen. De aambeien ontstaan door een te grote druk op je anus, waardoor bloedvaatjes springen. In deze blog zetten we de verschillende oorzaken op een rijtje. 

Lees meer

De beste manieren om spataders te behandelen

- Elien - Welzijn & Gezondheid

Tijdens de zomermaanden gaan we collectief voor blote benen. Maar als je last hebt van spataders, is dat misschien een ongemakkelijk vooruitzicht. En ook de rest van het jaar kunnen spataderen je hinder bezorgen. Wil je je spataders behandelen? Dan is het essentieel om je grondig te informeren. Wij geven je een helder overzicht van de opties! 

Lees meer

Wat is ginkgo biloba?

- Julie - Vitamines & Voedingssupplementen

Eeuwenoud en mogelijks effectief bij tal van gezondheidsproblemen: ginkgo biloba is een populair begrip in de fytotherapie. Wat is ginkgo biloba precies? En is de werking daadwerkelijk bewezen? Wij zetten alle feiten zorgvuldig op een rij.

Lees meer