€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 30

WELKOM2019 Vul deze code
in bij uw betaling

Zweten, maar niet geuren met OY

- Petra - Schoonheid & Hygiëne

Voel je je beperkt door die vervelende zweetgeur? Maak kennis met OY Deo Wash en OY Deo Scrub die je eindelijk verlossen van hinderlijke zweetgeuren.

Lees meer

Alles over Vitamine B12

- Elien - Vitamines & Voedingssupplementen

Vitamine B12 of cobalamine is één van de 8 B-vitaminen uit het vitamine B-complex. Het is de enige wateroplosbare vitamine die het lichaam zelf opslaat. Zelf kunnen we geen vitamine B12 aanmaken, waardoor het belangrijk is om de voorraad regelmatig aan te vullen via de voeding.

Lees meer

Ontdek BabyPure, het nieuwe gamma van Louis Widmer

- Petra - Zwangerschap & Baby

Heerlijk genieten van je baby, maar dan liefst zonder je zorgen te maken over wat er in de dagelijkse verzorgingsproducten zit. 
BabyPure is afgestemd op wat de huid nodig heeft en verzorgt de huid zonder parabenen,kleurstoffen,alcohol en silicone.Er is ook geen enkele reden om parfum toe te voegen. Wat ruikt er immers beter dan de huid van je baby?

Lees meer

Last minute cadeau-inspiratie voor Moederdag

- Marlies - Schoonheid & Hygiëne

Moederdag is de ideale gelegenheid om je mama eens in de bloemetjes te zetten. Nog geen tijd gehad om een winkel binnen te springen? Geen paniek, wij hebben enkele leuke én budgetvriendelijke lastminutecadeaus voor jou opgelijst!

Lees meer

Stap de lente in met mooie, verzorgde voeten

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Het is lente, tijd voor sandalen en slippers. Zijn jouw voeten er klaar voor? We geven je graag onze tips om mooie, verzorgde voeten te hebben. Hebben je voeten extra verzorging nodig of heb je last van voetproblemen? Dan is een medische pedicure de beste optie. 

Lees meer