Gratis levering vanaf € 49
€5 welkomstkorting WELKOM5
Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

Glijmiddel: wanneer en welke gebruik je het best?

- Jotti - Seksualiteit

Heb je last van vaginale droogte? Glijmiddel kan jou alvast helpen om je seksleven een boost te geven. Maar ook als je hier geen last van hebt kan glijmiddel plezier en genot verhogen tussen de lakens.

Lees meer

Wat doet alcohol met je huid?

- Julie - Verzorging & Hygiëne

Zouden die heerlijke mojito’s of frisse pintjes té lekker smaken om goed te zijn? Dat is jammergenoeg omdat ze dat ook zijn… Dat alcohol niet goed is voor onze lijn, dat weten we intussen wel al. Maar ook je huid wordt allesbehalve blij van jouw alcoholische uitspattingen. Zo nu en dan een drankje is uiteraard geen probleem, maar een overmatige alcoholconsumptie vormt een ticket naar vroegtijdige huidveroudering. Heb je weleens nagedacht over het effect van alcohol op je huid?
De ontnuchterende feiten kom je hier te weten.

Lees meer

Detox voor je lichaam: do or don’t?

- Elien - Sport & Afslanken

Heel wat mensen overwegen tegenwoordig een korte detoxkuur om hun lichaam te ontgiften. Een noodzaak of louter de trend van het moment? Een detox roept heel wat vragen op. Daarom scheppen wij graag meer helderheid. Van de voordelen, tot veelvoorkomende manieren om te detoxen: dit zijn de feiten.

Lees meer

De voordelen van een rookstop in een notendop

- Elien - Welzijn & Gezondheid

Stoppen met roken is voor veel mensen een hele opgave. Toch is een rookstop alleen maar aan te raden, want sigaretten brengen aanzienlijke schade toe aan het lichaam. Door je verslaving een halt toe te roepen, leg je de basis voor een heleboel gezondheidsvoordelen, zowel op korte als lange termijn. Wij vertellen je meer over de impact van roken, en wat je van een rookstop mag verwachten! 

Lees meer

Een burn-out herkennen bij jezelf of anderen.

- Elien - Welzijn & Gezondheid

Na een lange stressvolle periode heeft ieder lichaam rust nodig. Als je die rust niet vindt, raakt je lichaam uitgeput en kan je een burn-out krijgen. Wees alert als jij of iemand in je omgeving al enkele maanden klaagt van een te hoge (werk)druk of zich uitgeput voelt. Hoe sneller je de symptomen herkent, des te gemakkelijker je lichaam kan herstellen. 

Lees meer