De symptomen van een vitamine D-tekort in een notendop

- Elien - Vitamines & Voeding

Steekt de jaarlijkse winterdip de kop op? Heb je regelmatig last van spier- of gewrichtspijn? Wanneer de dagen korten en de nachten lengen, gaat onze hoeveelheid vitamine D vaak in dalende lijn. Wie de symptomen van een vitamine D-tekort herkent, kan tijdig ingrijpen en de neveneffecten beperken. Wij gidsen je vakkundig door de voornaamste indicaties. 

Lees meer

Wat eten bij diarree? Zo ben je snel van de klachten verlost.

- Elien - Welzijn & Gezondheid

De ontlasting is dun, je buik doet pijn en je brengt significant meer tijd door in het kleine kamertje. Je hebt het ongetwijfeld al meegemaakt, want iedereen krijgt wel eens te maken met diarree. De kwaal is overbekend, maar dat geldt niet voor de oplossingen. Wat eten bij diarree? Welke medicatie tegen diarree mag je nemen? Wij helpen je om razendsnel komaf te maken met de klachten.

Lees meer

Zelfbruiner: in 6 stappen naar een egaal bruin kleurtje zonder zon!

- Jolien - Verzorging & Hygiƫne

Klaar om een stralende, zongebruinde teint te krijgen zonder de schadelijke effecten van de zon? Met een Bruinen Zonder Zon krijg je die mooie gezonde glow zonder schadelijke uv-stralen. In deze blog leggen we stap voor stap uit hoe je het een zelfbruiner aanbrengt, inclusief tips en tricks voor een vlekkeloos resultaat.

Lees meer

Welke vitamines kunnen helpen bij vermoeidheid?

- Elien - Vitamines & Voeding

Loop je vermoeid en vind je niet meteen een aanwijsbare reden? Dan kan er misschien een vitaminetekort zijn. Veel vitamines maakt je lichaam niet zelf aan, dus moeten we ze binnenkrijgen via onze voeding. Als je geen variërend voedingspatroon hebt, kan je vermoeidheid en stress ervaren. In deze blog geven we je een overzicht van de vitamines die je energielevel terug naar een hoger niveau tillen. 

Lees meer

Ga voor plasticvrij

- Elien - Verzorging & Hygiƫne

Draag bij tot een duurzame planeet en verminder je wegwerpplastic. Waarschijnlijk weet je nu al niet waarheen eerst rennen en vliegen om je job, huishouden en je leven geregeld te krijgen. En dan nog eens meedoen aan een extra uitdaging? “Ooh, waarom zou ik dat doen?”

Wel, wij willen net als jou een fijne wereld voor onszelf en onze kinderen en dus voorzien wij jou met plezier enkele tips voor een duurzamere wereld. Vaak in een handomdraai aan te passen in je leven. 

Lees meer