€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM2020 Vul deze code
in bij uw betaling

Wat mag er niet ontbreken in je huisapotheek?

- Elien - EHBO & Thuiszorg

Ben je verbrand, heb je een schaafwonde, last van hoofdpijn of een verkoudheid? Ongevallen, kwaaltjes en ziekten komen meestal onverwacht. Daarom is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Een goede kennis van eerste hulp en beschikken over het nodige materiaal is daarbij essentieel. Het is natuurlijk niet evident om de inhoud te bepalen van een huisapotheek. Bekijk onze complete checklist zodat je alles in huis hebt als het noodlot toeslaat.

Lees meer

Coronastress

- Elien

Ben je de laatste tijd meer gestresseerd? Slaap je slechter? De coronacrisis veroorzaakt heel wat stress en angst onder de bevolking. We geven je graag enkele tips om met deze emoties om te gaan. 

Lees meer

Wil je op een gezonde manier afslanken?

- Elien

Geleidelijk en gezond afslanken is de beste manier om je streefgewicht te behalen en het jojo-effect te vermijden. Bovendien bevordert dit je fysieke en mentale welzijn.
Met enkele handige tips kost afvallen minder moeite en kan je het blijven volhouden. 

Lees meer

Wat neem je mee op skireis?

- Elien - EHBO & Thuiszorg

Niets zaliger dan heerlijk te cruisen door de sneeuw en te genieten van het uitzicht. Bereid je goed voor zodat je volledig kunt genieten van de magische bergen, de koele lucht en de stralende zon. 

Lees meer

Verwen je geliefde of jezelf op Valentijnsdag

- Elien - Welzijn & Gezondheid

Valentijn is in zicht! Hét moment om te genieten van een gezellige avond. Heb je nog inspiratie nodig? Met onze valentijntoppers zal je zeker scoren.
Heb je dit jaar geen geliefde? Dan is het tijd om jezelf eens lekker te verwennen.

Lees meer