€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Zelfbruiner: in 6 stappen naar een egaal bruin kleurtje zonder zon!

- Marlies - Schoonheid & Hygiëne

De eerste zonnestralen zijn in aantocht, maar dat bruine kleurtje bekomen we niet zo snel als we zouden willen. De oplossing? Zelfbruiner! In 6 stappen verkrijg je een mooie egale teint waardoor je schittert in je nieuwe zomeroutfit. 

Lees meer

Tips om overmatig zweten onder controle te houden.

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Hoewel zweten een nuttig afweermechanisme van het lichaam is, wordt transpiratie in het dagelijkse leven als vervelend ervaren. Dankzij onze zweetklieren blijft het lichaam een optimale temperatuur behouden. Wanneer je lichaam te warm krijgt, produceren de zweetklieren in de huid vocht. Met enkele tips helpen we je graag overmatig zweten onder controle te houden. 

Lees meer

Wat is boswellia?

- Elien - Vitamines & Voedingssupplementen

De hars uit de boomstam van de boswellia serrata of de wierrookboom wordt al duizenden jaren in India gebruikt als krachtige, natuurlijke ontstekingsremmer. Als de schors op natuurlijke wijze beschadigd raakt of door de mens ingesneden wordt, komt de stroperige vloeistof vrij uit de boomstam. De hars wordt vervolgens gedroogd tot een rubberachtig stuk waar het boswellia-extract uit verkregen wordt. Dat extract wordt beschouwd als een veelbelovend alternatief voor paracetamol, NSAID’s en corticosteroïden. Kom hier meer te weten over de werking en de voordelen van boswellia. 

Lees meer

Mooie, verzorgde voeten

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Onze stappers krijgen het elke dag hard te verduren. We zweten, krijgen blaren, ontwikkelen eelt. Ze voelen vaak droog, ruw en hard aan. Daarom is het nodig voldoende aandacht te besteden aan onze voeten en ze tijdig eens in de watten te leggen. We geven je graag onze tips om mooie, verzorgde voeten te hebben.

Lees meer

Plaats een review en win een luxe waterkoker!

- Elien

Koop een P&G product en beoordeel je aankoop voor eind mei. In juni belonen 37 personen met een waterkoker t.w.v. €30. 

Lees meer