€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 30

WELKOM2019 Vul deze code
in bij uw betaling

Ontdek BabyPure, het nieuwe gamma van Louis Widmer

- Petra - Zwangerschap & Baby

Heerlijk genieten van je baby, maar dan liefst zonder je zorgen te maken over wat er in de dagelijkse verzorgingsproducten zit. 
BabyPure is afgestemd op wat de huid nodig heeft en verzorgt de huid zonder parabenen,kleurstoffen,alcohol en silicone.Er is ook geen enkele reden om parfum toe te voegen. Wat ruikt er immers beter dan de huid van je baby?

Lees meer

Last minute cadeau-inspiratie voor Moederdag

- Marlies - Schoonheid & Hygiëne

Moederdag is de ideale gelegenheid om je mama eens in de bloemetjes te zetten. Nog geen tijd gehad om een winkel binnen te springen? Geen paniek, wij hebben enkele leuke én budgetvriendelijke lastminutecadeaus voor jou opgelijst!

Lees meer

Stap de lente in met mooie, verzorgde voeten

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Het is lente, tijd voor sandalen en slippers. Zijn jouw voeten er klaar voor? We geven je graag onze tips om mooie, verzorgde voeten te hebben. Hebben je voeten extra verzorging nodig of heb je last van voetproblemen? Dan is een medische pedicure de beste optie. 

Lees meer

Voor elk huidtype een gepaste verzorging

- Petra - Schoonheid & Hygiëne

Om je huid goed te kunnen verzorgen, is het van essentieel belang om te weten wat je huidtype is. Alleen dan kan je de juiste producten kiezen. Zo wordt er een onderscheid gemaakt tussen een droge huid, een gecombineerde of vette huid en een normale huid. Let wel, jouw huidtype kan in de loop der jaren veranderen. Vind hieronder de voornaamste kenmerken van de huidtypes en onze aanraders!

Lees meer

Producten om je allergieklachten te verlichten

- Marlies - Welzijn & Gezondheid

Heb je de laatste tijd last van jeukende ogen, loopneus en niezen? Dan heb je waarschijnlijk allergische rhinitis, ook wel hooikoorts genoemd. Hooikoorts wordt veroorzaakt door een allergische reactie op boom-, gras- en/of onkruidpollen. Vind hier de geschikte producten om je klachten te verlichten!

Lees meer