€ 5 korting bij één bestelling
vanaf € 30

WELKOM2019 Vul deze code
in bij uw betaling

Boost je weerstand met onze tips!

- Julie - Welzijn & Gezondheid

Je ziet het overal rond je heen: mensen die snotteren en hoesten. Helemaal normaal voor deze tijd van het jaar. Maar kan je er dan niks aan doen? Normaal beschermt je immuunsysteem jouw lichaam tegen schadelijke stoffen. Wanneer je weerstand echter verzwakt is, krijgen bacteriën en virussen vrij spel.
Gelukkig kan je je afweermechanisme een handje helpen met onze tips!

Lees meer

Waarom zijn mannen gevoeliger aan haarverlies dan vrouwen?

- Marlies - Welzijn & Gezondheid

Heb je je ook al eens afgevraagd hoe het komt dat mannen gevoeliger zijn aan haarverlies dan vrouwen? Bij mannen zien we snel het typische patroon van kaalheid die begint bij het voorhoofd en doorloopt noor de bovenkant van het hoofd. De belangrijkste factoren die hier een rol in spelen zijn erfelijkheid, het mannelijk hormoon testosteron en de haarcyclus.

Lees meer

Voor- en nadelen van een menstruatiecup

- Petra en Marlies - Schoonheid & Hygiëne

Wie ongesteld is, kan maandverband of tampons vervangen door een menstruatiecup. Het is een klein bekertje ontworpen met biocompatibele medische siliconen die je inwendig draagt en die je menstruatiebloed opvangt. Het gebruik van de Saforelle menstruatiecup geeft je een gevoel van veiligheid en comfort tijdens jouw minst favoriete periode van de maand. 

Wil je graag eens een menstruatiecup uitproberen? Zorg er dan voor dat je zeker op de hoogte ben van de voor- en nadelen van het product. Wij zetten voor jou alles eens op een rijtje. 

Lees meer

Hoe moet ik beginnen met sporten?

- Elien - Vitamines & Voedingssupplementen

Heeft u nieuwe voornemens om te sporten in 2019? Of vindt u dat het tijd is om uw conditie te verbeteren? Voor u start bekijkt u beter een onze tips om zonder nodeloos af te zien een behoorlijke conditie te bereiken. Met de juiste richtlijnen kunt u langdurig en comfortabel sporten en daar bovendien plezier aan beleven.

Lees meer

Onze tips om af te slanken na de feestdagen

- Elien - Afslanken

Zijn er bij u ook enkele kilo’s bijgekomen met de feestdagen? Of heeft u nieuwe voornemens om af te vallen in 2019? Bekijk dan zeker eens onze tips!

Lees meer