€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Elien:


Zonnecrème: Welke zonnebrandcrème kies ik het best?

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

De zon geeft ons licht, warmte, een fijn humeur en een shot vitamine D die we nodig hebben voor de opbouw van onze weerstand, sterke botten en tanden. Maar als je je huid niet voldoende beschermt tegen de zon, dan wordt ze minder soepel, raakt ze gedehydrateerd en veroudert ze sneller! Vergeet bovendien niet dat de UV-straling van de zon huidkanker kan veroorzaken. Goed smeren is dus de boodschap!

Lees meer

Ga voor plasticvrij

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Draag bij tot een duurzame planeet en verminder je wegwerpplastic. Waarschijnlijk weet je nu al niet waarheen eerst rennen en vliegen om je job, huishouden en je leven geregeld te krijgen. En dan nog eens meedoen aan een extra uitdaging? “Ooh, waarom zou ik dat doen?”

Wel, wij willen net als jou een fijne wereld voor onszelf en onze kinderen en dus voorzien wij jou met plezier enkele tips voor een duurzamere wereld. Vaak in een handomdraai aan te passen in je leven. 

Lees meer

Kloven vermijden en behandelen

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Onze handen, voeten en lippen zijn van nature kwetsbaar. Vermijd droogheid, kloven en een ruw gevoel met een goede dagelijkse verzorging. Hier volgen enkele goede gewoonten om je handen, voeten en lippen zacht te houden.

Lees meer

Tinge: natuurlijke huidverzorgingsproducten

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Puur natuur, dat is het belangrijkste ingrediënt van Tinge. Het gebruik van vervuilende of schadelijke producten heeft niet alleen invloed op jezelf, maar ook op de natuur. Maar het goede nieuws is dat we daar iets kunnen aan doen. Hecht je belang aan je eigen gezondheid en die van je omgeving? Ontdek Tinge, een ruim gamma natuurlijke huidverzorgingsproducten.

Lees meer

Tips om overmatig zweten onder controle te houden.

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Hoewel zweten een nuttig afweermechanisme van het lichaam is, wordt transpiratie in het dagelijkse leven als vervelend ervaren. Dankzij onze zweetklieren blijft het lichaam een optimale temperatuur behouden. Wanneer je lichaam te warm krijgt, produceren de zweetklieren in de huid vocht. Met enkele tips helpen we je graag overmatig zweten onder controle te houden. 

Lees meer