• Gratis levering en bezorging
 • Uitgebreid gamma en scherpe prijzen
 • Kwaliteitsgarantie en advies
 • 50 jaar expertise en ervaring

0 0

Betalen

Pazzox biedt verschillende betalingswijzen aan. Welke methode je ook kiest, je betaalt sowieso veilig!
 

 1. BANCONTACT/MISTER CASH

  Betaal met Bancontact/Mister Cash. Dat is veilig en snel. Kies bij checkout voor deze betaalmethode, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord.

  Waarom kiezen voor Bancontact/Mister Cash?

  Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
  Op werkdagen voor 12 uur besteld? Morgen in huis. 
  Betalen met Bancontact/Mister Cash is bij Pazzox volledig gratis.
   
 2. Creditcard

  Op Pazzox verwelkomen we creditcards van o.a. MasterCard en VISA. Je mag ons vertrouwen dat de betaling hiermee veilig verloopt. Voor de kenners: via een SSL-beveiligde server. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we je bestelling.

  Waarom kiezen voor betalen per creditcard?

  Betalen met creditcard is bij Pazzox altijd volledig gratis. Op werkdagen voor 12 uur met creditcard besteld? Morgen in huis! Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd.
   
 3. PayPal
  Bij Pazzox kun je betalen via PayPal. Door een kredietkaart of bankrekening aan je PayPal-rekening te koppelen of geld op je PayPal-saldo te storten, kan je veilig online betalen zonder kredietkaartnummer, pincodes of andere gegevens te moeten doorgeven. Het enige wat je moet onthouden is het e-mailadres en wachtwoord van je PayPalrekening.

  Waarom kiezen voor betalen met PayPal?

  Betalen met PayPal is bij Pazzox altijd volledig gratis. Je kunt snel en veilig aankopen doen zonder je creditcardnummer of financiële informatie door te geven. Op werkdagen voor 12 uur met PayPal besteld? Morgen in huis!

 4. iDEAL
  iDEAL maakt het mogelijk voor iedereen met een Nederlands bankkaart om veilig en gemakkelijk online te betalen in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. 

 5. Betalen bij levering
  Het is niet mogelijk om te kiezen voor betaling aan de koerierdienst.