Pazzox, jouw betrouwbare online apotheek

Niet iedereen kan zomaar online geneesmiddelen en apotheekproducten verkopen. Een apotheek is gebonden aan wettelijke verplichtingen en regels. Uw vertrouwen als klant is zeer belangrijk voor ons. Daarom zetten we graag nog eens op een rijtje waarom je bij onze online apotheek even goed bent geholpen als in een fysieke apotheek.

Deel van 15 fysieke apotheken

NV Apotheek Dessein, met hoofdzetel in BEERNEM, is een familiale groep van vijftien apotheken, met ruim 60 professionele apothekers en apotheekassistenten in dienst. Aangezien we vaststelden dat onze klanten niet altijd in de gelegenheid zijn om zich tijdens de openingsuren naar onze apotheken te begeven, zijn we in 2017 gestart met onze online apotheek ‘Pazzox’. Zo bieden wij online - als een verlengstuk van onze fysieke apotheken - dezelfde vertrouwelijke service aan onze klanten.

Alle administratieve gegevens van onze apotheek kan je terug vinden onder de topic 'Administratief' op de pagina Over Pazzox.

Door FAGG erkende online apotheek

Geregistreerd bij het FAGG

Pazzox zal u terugvinden op de lijst van het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG), dat de wettelijkheid van de Belgische apotheken moet controleren. De beste garantie van betrouwbaarheid.

Veilige website (https://)

Secure Sockets Layer (SSL) is een protocol dat communicatie op internet beveiligt. Het protocol zorgt er enerzijds voor dat de gebruiker de server kan controleren en, anderzijds, wordt de communicatie tussen de gebruiker en de server versleuteld zodat niemand kan meeluisteren.

Pazzox maakt gebruik van SSL. Te herkennen aan de https:// in de URL en het slotje in de adresbalk: 

Online apotheek pazzox_be

Veilig betalen online

Pazzox biedt via het online betaalplatform van Ingenico ePayments verschillende betalingswijzen aan. Welke methode je ook kiest, je betaalt sowieso veilig! Hier vind je meer informatie over online betalen op Pazzox.

Online apotheek ico visa  Online apotheek ico mastercard  Online apotheek ico maestro  Online apotheek ico bancontact  Online apotheek ico paypal  Online apotheek ico ideal  

Promoties en wettelijke beperkingen

Net als elke goed draaiende apotheek zal je in onze online vitrine promoties en acties terugvinden. We doen echter geen promoties of acties op geneesmiddelen, babymelk en eventuele andere producten met een wettelijke beperking hieromtrent.

Wettelijk is het niet toegelaten is om geneesmiddelen op voorschrift te verkopen via webshops. Daarom zal u deze en ook dierengeneesmiddelen niet via Pazzox kunnen kopen.

Vrij verkrijgbare geneesmiddelen kan je daarentegen wel eenvoudig en snel via Pazzox aankopen. Uiteraard blijven het geneesmiddelen. We willen er dan ook op wijzen dat deze producten met de grootste voorzichtigheid moeten gebruikt worden en bij de minste twijfel steeds het voorafgaandelijk advies van een erkende arts of therapeut moet ingewonnen worden. Vanzelfsprekend kan je steeds terecht met al je vragen bij onze klantenservice.

Tot slot willen we nog meegeven dat we als Belgische apotheek tevens rekening dienen te houden met het verbod om in België vrij verkrijgbare geneesmiddelen te verkopen in landen waar deze enkel op voorschrift mogen worden gekocht.

Persoonlijke medische toestand

Om een goede en kwalitatieve farmaceutische zorg te kunnen verlenen, geven wij de mogelijkheid om tijdens het bestelproces eventuele extra gezondheidsinformatie mee te geven. Op die manier kunnen wij veilig, correct en efficiënt gebruik van de bestelde producten waarborgen en een verlengstuk van onze fysieke apotheek zijn. In het bestelproces kan je hiervoor het veld "Optionele gezondheidsinformatie" invullen.

Kwalitatieve productinformatie

We besteden veel aandacht aan de productbeschrijvingen. Ook hier zijn we gehouden aan de wettelijke reglementering omtrent de gezondheidsclaims die van toepassing zijn op voeding en voedingssupplementen. Bij twijfel kan je steeds onze klantenservice contacteren voor meer informatie of vertrouwelijk advies.

Vlotte en goedkope levering

Pazzox heeft één van de meest voordelige leveringstarieven in België. We zijn er behoorlijk trots op. Alle informatie over leveringstermijnen en tarieven vind je terug op de hiervoor voorziene pagina.

Niet tevreden?

Advies is één van onze grootste pijlers. Twijfelt u over uw aankoop of bent u niet zeker, neem dan contact met ons op via chat, facebook of mail. Wij helpen u graag naar het juiste product. Zo kunnen we veel rompslomp voor het retourneren voorkomen. Is uw pakketje beschadigd of heeft u het verkeerde product ontvangen? Dan is het mogelijk om het product naar ons terug te zenden.

Ik ben overtuigd. Hoe word ik klant?

Klant worden bij Pazzox is super eenvoudig. Gewoon beginnen met shoppen. Zoek je product via de zoekbalk bovenaan deze pagina of ga eens kijken in onze promoties. Vul je winkelmandje en doorloop het bestelproces. Je wordt automatisch geregistreerd als klant. Heb je nog vragen over het klantaccount? Ga hier te rade.