Veelgestelde vragen over het gebruikersaccount

Waarom dien ik een gebruikersaccount aan te maken?

Je dient als gebruiker een account aan te maken. We zijn dit verplicht door het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (fagg) omdat we geneesmiddelen verkopen. Het is natuurlijk wel weer een extra wachtwoord om te onthouden, maar je profiteert van aardig wat voordelen:

• Je moet niet bij elke bestelling je gegevens invullen
  • Je hebt altijd een overzicht van je bestellingen
  • Je kan jou contact- en verzendgegevens raadplegen en aanpassen
  • Je hebt al je facturen overzichtelijk onder één dak

Hoe maak ik een gebruikersaccount aan?

Heel simpel. Je bent slechts enkele muisklikken verwijderd van je persoonlijke account:

1. Ga naar onze registratiepagina
  2. Vul je gegevens in het formulier in
  3. Klik op de knop 'Registreren' ... en je bent klaar!
  4. Je krijgt nadat je de registratie hebt doorlopen een mailtje met het wachtwoord voor je account toegestuurd. Dit kan je dan na aanmelden eenvoudig aanpassen naar een zelf gekozen wachtwoord.

Hoe pas ik mijn klantgegevens aan?

Je kan jouw gegevens eenvoudig bekijken en beheren door na aanmelden rechtsboven op de link 'Mijn account' te klikken. Hiervoor dien je wel eerst aangemeld te zijn. Heb je nog geen gebruikersaccount? Dan moet je zich eerst registreren bij Pazzox zoals hierboven beschreven.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Via de link 'Mijn account' rechtsboven op elke pagina, kan je je wachtwoord wijzigen. Vooraleer je naar je account kan gaan, dien je je eerst aan te melden rechts bovenaan de pagina. Daarna kan je in het menu links klikken op 'Wachtwoord wijzigen' en een nieuw wachtwoord opgeven.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik me aanmelden?

Wachtwoord vergeten? Geen probleem. Zolang je je e-mailadres nog weet, komt alles in orde. Ga naar de pagina 'Wachtwoord vergeten'.

Deze pagina is ook op volgende manier bereikbaar: Klik op de knop 'Aanmelden' rechts bovenaan de pagina. Op de volgende pagina zie je onder het aanmeldformulier de link 'Wachtwoord vergeten?' Klik hierop.

Vul op deze pagina je e-mailadres in en druk op 'Verzenden'. We sturen je vervolgens binnen enkele minuten een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.