• Gratis verzending
  • Uitgebreid gamma en scherpe prijzen
  • Kwaliteitsgarantie en advies
  • 50 jaar expertise en ervaring

0 0

Account

1.  Account aanmaken

Waarom zou ik een Pazzox account aanmaken?
    Je dient een account aan te maken. We zijn dit verplicht door het federaal agentschap voor geneesmiddelen en gezondheidsproducten (fagg) omdat we geneesmiddelen verkopen. Het is natuurlijk wel weer een extra wachtwoord om te onthouden maar je profiteert van aardig wat voordelen.

- Niet langer meer bij elke bestelling je gegevens invullen.
    - Altijd een overzicht van je openstaande orders.
    - Pas je contact- en verzendgegevens zelf aan.
    - Al je facturen overzichtelijk onder één dak.

Hoe maak ik zo'n Pazzox account aan?
    Heel simpel. Je bent slechts enkele muisklikken verwijderd van je persoonlijke account:

1. Klik op de knop 'Aanmelden' rechts bovenaan de pagina.
    2. Op de volgende pagina zie je onder 'Bent u nieuw op Pazzox' een knop met 'Registreren'.
    3. Vul je gegevens volledig in.
    4. Klik op de knop 'Registreren' ... en je bent klaar!
    5. Je krijgt nadat je de registratie hebt doorlopen een mailtje met een wachtwoord voor je account toegestuurd. Dit kan je dan eenvoudig aanpassen naar een zelfverzonnen of gepersonaliseerd wachtwoord.

2. Klantgegevens aanpassen
    Je kan jouw gegevens eenvoudig bekijken en beheren door rechtsboven op de pagina naar 'Mijn account' te gaan. Hiervoor dien je wel eerst aangemeld te zijn. Heb je nog geen account? Dan moet je je eerst registreren bij Pazzox zoals hierboven beschreven.

3.  Wachtwoord wijzigen?
    Via 'Mijn account' kan je je wachtwoord wijzigen. Vooraleer je naar je account kan gaan, dien je je eerst aan te melden rechts bovenaan de pagina. Daarna kan je in het menu links klikken op 'Wachtwoord wijzigen' en een nieuw zelfverzonnen of gepersonaliseerd wachtwoord opgeven.

4. Wachtwoord vergeten?
    Wachtwoord vergeten? Geen probleem. Zolang je je e-mailadres nog weet, komt alles in orde. Klik op de knop Aanmelden rechts bovenaan de pagina. Op de volgende pagina zie je in het midden Paswoord vergeten? Klik hierop, vul je e-mailadres in en druk op verzenden. We sturen je vervolgens binnen enkele minuten een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.