€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM2020 Vul deze code
in bij uw betaling

Wil je op een gezonde manier afslanken?

- Elien

Geleidelijk en gezond afslanken is de beste manier om je streefgewicht te behalen en het jojo-effect te vermijden. Bovendien bevordert dit je fysieke en mentale welzijn.
Met enkele handige tips kost afvallen minder moeite en kan je het blijven volhouden. 

Lees meer

Wat neem je mee op skireis?

- Elien - EHBO & Thuiszorg

Niets zaliger dan heerlijk te cruisen door de sneeuw en te genieten van het uitzicht. Bereid je goed voor zodat je volledig kunt genieten van de magische bergen, de koele lucht en de stralende zon. 

Lees meer

Verwen je geliefde of jezelf op Valentijnsdag

- Elien - Welzijn & Gezondheid

Valentijn is in zicht! Hét moment om te genieten van een gezellige avond. Heb je nog inspiratie nodig? Met onze valentijntoppers zal je zeker scoren.
Heb je dit jaar geen geliefde? Dan is het tijd om jezelf eens lekker te verwennen.

Lees meer

Hoe ontstaat slecht ruikende adem?

- Elien

Veel mensen zijn onzeker of schamen zich over de geur van hun adem. Een pepermuntje of een glas water helpt misschien even, maar het is niet genoeg om van je slechte adem af te komen. Hoe zorg je voor een langdurige frisse adem?

Lees meer

7 tips om droge, geïrriteerde handen te vermijden.

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Waarom hebben we in de winter vaker last van droge handen? Door boosdoeners als droge buitenlucht, guur winterweer en verwarming worden je handen heel gevoelig voor uitdroging. Als je daarbij vaak in contact komt met water is de kans groot dat je handen geïrriteerd raken. Hoe vermijd je nu die pijnlijke handen het best? 

Lees meer