€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 30

WELKOM2019 Vul deze code
in bij uw betaling

Littekens voorkomen en behandelen.

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Iedereen krijgt wel eens te maken met een litteken op de huid. Ze kunnen geen kwaad, maar velen ervaren een littekens als vervelend. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je huid beter te laten herstellen na een huidletsel. 

Lees meer

Inspiratie vaderdaggeschenk

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Laat je papa stralen met onze verzorgingsproducten.

Lees meer

Je hebt maar 1 huid, bescherm ze tegen de zon met onze tips

- Elien - Welzijn & Gezondheid

De zon geeft ons licht, warmte, een fijn humeur en een shot vitamine D die we nodig hebben voor de opbouw van onze weerstand, sterke botten en tanden. Maar als je je huid niet voldoende beschermt tegen de zon, dan wordt ze minder soepel, raakt ze gedehydrateerd en veroudert ze sneller! Vergeet bovendien niet dat de UV-straling van de zon huidkanker kan veroorzaken. Goed smeren is dus de boodschap!

Lees meer

Zweten, maar niet geuren met OY

- Petra - Schoonheid & Hygiëne

Voel je je beperkt door die vervelende zweetgeur? Maak kennis met OY Deo Wash en OY Deo Scrub die je eindelijk verlossen van hinderlijke zweetgeuren.

Lees meer

Alles over Vitamine B12

- Elien - Vitamines & Voedingssupplementen

Vitamine B12 of cobalamine is één van de 8 B-vitaminen uit het vitamine B-complex. Het is de enige wateroplosbare vitamine die het lichaam zelf opslaat. Zelf kunnen we geen vitamine B12 aanmaken, waardoor het belangrijk is om de voorraad regelmatig aan te vullen via de voeding.

Lees meer