•  Altijd gratis levering
  •  € 5 welkomstkorting
  •  Voor 12u besteld, vandaag verzonden
  •  

Hoe moet ik beginnen met sporten?

- Elien - Vitamines & Voedingssupplementen

Heeft u nieuwe voornemens om te sporten in 2019? Of vindt u dat het tijd is om uw conditie te verbeteren? Voor u start bekijkt u beter een onze tips om zonder nodeloos af te zien een behoorlijke conditie te bereiken. Met de juiste richtlijnen kunt u langdurig en comfortabel sporten en daar bovendien plezier aan beleven.

Lees meer

Onze tips om af te slanken na de feestdagen

- Elien - Afslanken

Zijn er bij u ook enkele kilo’s bijgekomen met de feestdagen? Of heeft u nieuwe voornemens om af te vallen in 2019? Bekijk dan zeker eens onze tips!

Lees meer

Creëer de perfecte look voor de feestdagen met onze make-up tips

- Petra - Schoonheid & Hygiëne

De feestdagen zijn in aantocht en op die dagen wil je toch net iets meer schitteren dan normaal. Concealer, foundation, oogschaduw en lippenstift... niets mag ontbreken. Ook bij Pazzox zijn we er vroeg bij dit jaar met enkele make-up tips. Zo heb jij zeker genoeg tijd om je perfect eindejaarslook voor te bereiden.

Lees meer

Snel en voordelig mooie kerstgeschenkjes bij je thuis laten leveren met Pazzox!

- Pazzox - Schoonheid & Hygiëne

Snel nog een kerstcadeautje nodig? Wij leveren gratis en binnen de dag bij jou thuis. Geen inspiratie? Lees hieronder onze beste geschenkideeën voor haar, hem, kids of het hele gezin! Ook maken we u het graag gemakkelijk met een gratis geschenktasje.

Lees meer