€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 30

WELKOM2019 Vul deze code
in bij uw betaling

Tips om je allergie te verlichten!

- Elien - Welzijn & Gezondheid

Bij personen met een allergie gaat het lichaam abnormaal reageren op onschadelijke stoffen waaraan we in onze omgeving zijn blootgesteld. In contact komen met die stoffen kan zowel via de ademhaling, de voeding, als de huid. Er zijn verschillende soorten allergie. Hier beperken we ons tot huisstofmijt en hooikoorts.
 

Lees meer

Hoe een reisapotheek samenstellen?

- Pazzox - Promoties

Of je nu naar de zon of de sneeuw trekt deze lente: een kleine reisapotheek is een must. Wat hoort er allemaal in een reisapotheek? 

Lees meer

Goed voorbereid op reis

- Petra - EHBO & Thuiszorg

De paasvakantie is in zicht! Voor wie niet kan wachten tot de zomervakantie, is de paasvakantie de ideale gelegenheid om er even een paar dagen tussenuit te gaan. Waar je ook heen gaat, een reisapotheek en verzorgingsproducten horen bij je bagage. Geniet met volle teugen van je welverdiende vakantie en vertrek goed voorbereid op reis. Lees hier enkele tips.

Lees meer

Help, ik slaap slecht!

- Elien

We helpen je graag verder naar een betere en gezondere slaap. Want slapen kun je leren. Hier onze 11 tips om beter te slapen.

Lees meer

Natuurlijke babyverzorgingsproducten met Calendula

- Petra - Zwangerschap & Baby

De helende krachten van planten en kruiden zijn al sinds eeuwen bekend.
Sinds enkele jaren zijn dan ook de natuurlijke verzorgingsproducten aan een opmars bezig. 

De merken Weleda en Klorane staan bekend om hun ‘puur natuur’ filosofie. Ze gaan ervan uit dat alleen de natuur het beste kan bieden om de huid te verzorgen. Hiervoor gebruiken ze ingrediënten die voor 100% van natuurlijke oorsprong zijn. Ook de gevoelige babyhuid heeft nood aan op maat gemaakte verzorgingsproducten. Dankzij de producten op basis van Calendula wordt de babyhuid gevoed, verzacht en beschermd.

Lees meer