€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Tanden poetsen: met deze 6 tips verzorg je jouw gebit

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Een goede mondhygiëne begint met de dagelijkse verzorging van je tanden en tandvlees. Dat heeft een positieve invloed op je algemene gezondheid. Je kan gaatjes en ontstoken tandvlees voorkomen, je bent minder vatbaar voor infecties en een verzorgd gebit geeft extra zelfvertrouwen. Naast de jaarlijkse controle bij de tandarts, kan je zelf met een goed stappenplan, je mond doen stralen. 

Lees meer

Hooikoorts

- Elien - Welzijn & Gezondheid

De winter maakt plaats voor de lente. Kijk jij uit naar die eerste warme zonnestralen? Of heb je in het voorjaar last van jeukende ogen, loopneus en niesbuien? Dan heb je waarschijnlijk allergische rhinitis, ook wel hooikoorts genoemd.Dat pollenseizoen kan nogal vervelend zijn, daarom helpen we je graag met tips om je klachten te verlichten.

Lees meer

Magnesium

- Elien - Vitamines & Voedingssupplementen

Magnesium is onmisbaar voor het goed functioneren van je lichaam. Het is noodzakelijk om voldoende en op regelmatige basis magnesium in te nemen, want ons lichaam kan het zelf niet aanmaken, en een magnesiumtekort kan vervelende gevolgen hebben

Lees meer

Zuiver je lichaam!

- Elien - Welzijn & Gezondheid

Heb jij last van plotse vermoeidheid, huiduitslag of een zwakke spijsvertering? Dan is het misschien wel tijd om te detoxen. Laat je ongezonde gewoontes los om je lichaam te reinigen. De belangrijkste factoren waar detox rond draait zijn: tijdig rust inplannen en je lichaam ondersteunen door het te zuiveren en te voeden met gezonde natuurlijke producten. Ontdek hier enkele manieren om je lichaam te ontgiften.

Lees meer

Welke basisverzorging heb je als man écht nodig?

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Iedereen weet dat een eerste indruk belangrijk is. En dat begint met een goede persoonlijke verzorging. Meer en meer mannen zijn zich hiervan bewust en kopen vaker verzorgingsproducten. De cosmeticasector speelt daar gretig op in door tal van mannenproducten te produceren. Maar wat heb je nu écht nodig? In deze blog vind je de perfecte mannenverzorging die elke dag een halfuurtje van je tijd in beslag neemt. 

Lees meer