Gratis levering vanaf € 39 Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

De geneeskrachtige werking van Calendula!

- Elien - Alternatieve Geneeskunde

Calendula staat bekend om zijn ontstekingsremmende en antimicrobiële werking bij huid- en slijmvliesontstekingen, maar ook voor wondgenezing heeft het al zijn helende kracht bewezen. 

Lees meer

Wat is kalium?

- Jotti - Vitamines & Voedingssupplementen

Kalium is een essentieel mineraal omdat je lichaam het niet zelf kan aanmaken. Je moet het dus opnemen via de voeding. Kalium kan je terugvinden in vrijwel alle voedingsmiddelen en heeft verschillende belangrijke functies in ons lichaam. Wat doet kalium in het lichaam? Daar geven we je graag een antwoord op. 

Lees meer

Ijzertekort: Waarom is ijzer essentieel voor ons lichaam?

- Jotti - Vitamines & Voedingssupplementen

Ben je vaak moe, heb je last van hoofdpijn en een futloos gevoel? Wanneer deze klachten een lange tijd aanhouden kan je wellicht kampen met een ijzertekort. In deze blog vertellen we je meer over ijzer en hoe je een ijzertekort kan voorkomen. 

Lees meer

Is je kalium te laag? Zo kan jij je waarden weer opkrikken!

- Elien - Vitamines & Voedingssupplementen

Vermoed je dat je kalium te laag is? Geen zorgen: de kans dat het effectief om een tekort gaat, is vrij klein. In deze blog zetten we graag de puntjes op de i. Wie zijn de risicogroepen die best een oogje in het zeil houden? En wat zijn de mogelijkheden om de kaliumwaarden te verhogen indien nodig? Lees even mee!

Lees meer

Hoe vaak moet ik aftersun smeren?

- Jotti - Schoonheid & Hygiëne

Na een dagje zonnen op het strand of na een zonovergoten wandeling zal je huid waarschijnlijk nood hebben aan een hydraterende, kalmerende en verkoelende crème. Wat gebruik je het best na een zonnige dag? Is aftersun beter dan bodylotion? En hoe vaak moet je aftersun smeren? In deze blog vertellen we wat het nut is van aftersun smeren op je huid. 

Lees meer