•  Altijd gratis levering
  •  € 5 welkomstkorting
  •  Voor 12u besteld, vandaag verzonden
  •  

Bestrijd je verkoudheid met A.Vogel

- Petra - Vitamines & Voedingssupplementen

Een verkoudheid opgelopen nu de temperaturen een stuk gedaald zijn? We kennen het allemaal wel: een verstopte of lopende neus, een zere keel, neerslachtigheid, … Gelukkig bestaan er heel wat middeltjes om deze symptomen te verzachten. Hoewel een gemiddelde verkoudheid niet meteen ernstig is, is het wel vervelend. Graag geven we wat meer uitleg hoe je op een natuurlijke wijze je verkoudheid kan aanpakken. Namelijk met de producten van A.Vogel!

Lees meer

Haaruitval? Niet panikeren maar reageren!

- Petra - Vitamines & Voedingssupplementen

Je vindt tientallen haren in de wasbak, op je hoofdkussen of in je haarborstel en je raakt in paniek! Wanneer kunnen we over haaruitval spreken en wat kunnen we eraan doen?

Lees meer

De dagelijkse verzorging van je baby: tips & tricks

- Elien - Zwangerschap & Baby

Wanneer je thuiskomt met je pasgeboren baby kan je wat onzeker zijn. En dat is volledig normaal. Wees gerust, al doende leert men. Wij helpen je op weg met enkele tips. 

Lees meer

Vitaminen, onmisbaar voor ons lichaam

- Petra - Vitamines & Voedingssupplementen

Vitamines zijn chemische verbindingen die onmisbaar zijn voor ons lichaam. Ze spelen een rol bij de groei, het herstel en het goed functioneren van het lichaam. Ook zijn ze belangrijk voor een goede gezondheid. Vitamines komen van nature voor in onze voeding. Het lichaam maakt ze niet of onvoldoende zelf. Hieronder een overzicht van de verschillende vitaminen, wat ze voor ons lichaam betekenen en in welke voeding ze voorkomen.

Lees meer

Het is bijna werelddierendag! Verwen je huisdier met een extra verzorging van zijn vacht.

- Pazzox - Dierenverzorging

Op 4 oktober is het terug werelddierendag. Tijd om je geliefde huisdier eens extra in de watten te leggen… Dit kan je doen door hem een luxemaaltijd voor te schotelen, buiten extra lang te ravotten óf door je huisdier een extra verzorging te geven zodat hij lekker fris ruikt en mooi glanst. 

Lees meer