Gratis levering vanaf € 39 Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

Julie:


Van ontstoken tot open blaren: zo moet je jouw blaar behandelen

- Julie - EHBO & Thuiszorg

Je koopt een prachtig paar schoenen en voelt de pijn na een honderdtal meter de kop opsteken. Of je spit de tuin om, maar de schop laat haar sporen na op je handen. Dat blaren enorm vervelend zijn, hoeven we je niet te vertellen. Toch zijn er nog veel twijfels over de juiste manier om blaren te behandelen. Moet je de blaar openprikken of niet? Wij bezorgen je graag een helder overzicht!

Lees meer

Alles over kruidenthee

- Julie - Alternatieve Geneeskunde

Kruidenthee bestaat in verschillende heerlijke smaken en sommige soorten hebben zelfs een heilzame werking. Een kopje kruidenthee verkrijg je door natuurlijke kruiden rechtstreeks in water te laten trekken. Toch is de naam misleidend aangezien het hier eigenlijk niet om échte thee gaat. Kom in dit artikel meer te weten over kruidenthee. 

Lees meer

Wat zijn de eerste symptomen van een zwangerschap?

- Julie - Zwangerschap & Baby

Er zijn verschillende vroege symptomen die erop kunnen wijzen dat je zwanger bent. Je lichaam geeft namelijk vaak al aan dat je zwanger bent voordat je het zelf weet. Dat komt omdat er na de bevruchting van alles verandert in je lichaam. Je hormoonhuishouding wordt op zijn kop gezet en dat heeft allerlei lichamelijke effecten tot gevolg. Of je nu een aantal van deze vroege zwangerschapstekenen ervaart of geen enkel symptoom, de enige manier om zeker te weten of je zwanger bent, is door een zwangerschapstest te doen. We vertellen je er graag meer over.

Lees meer

Smeren maar! Alles over zonnecrèmes voor baby’s.

- Julie - Zwangerschap & Baby

Daar is eindelijk de zon! Wanneer de eerste zonnestralen verschijnen, is het ook belangrijk om je zonnecrème boven te halen. Je tegenspartelend kleintje insmeren met zonnecrème is niet altijd even gemakkelijk. Toch is het belangrijk om je baby goed te beschermen tegen de schadelijke UV stralen van de zon. Baby en zon zijn namelijk een gevaarlijke combinatie. Hier lees je hoe je je baby beschermt tegen de zon en waar je op moet letten bij het kiezen van een zonnecrème. 

Lees meer

Wat doen tegen vermoeidheid?

- Julie - Vitamines & Voedingssupplementen

Iedereen is wel eens moe. Voel jij je vaak moe en futloos? Word je niet uitgerust wakker ook al kruip je op tijd onder de wol? Van vermoeidheid kan je echt doodmoe worden. We vertellen je alles wat je moet weten over vermoeidheid en wat je eraan kan doen.

Lees meer