€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM2020 Vul deze code
in bij uw betaling

De zelftests van Veroval: meten is weten!

- Julie - Welzijn & Gezondheid

De start van de maand maart betekent ook de start van de Internationale Darmkankermaand. Hoe vroeger men een kwaadaardig gezwel ontdekt, hoe groter de kans op genezing. Daarom is een vroegtijdige opsporing van levensbelang. Door de drukte van het dagelijkse leven stellen meer en meer mensen een bezoekje aan de dokter maar al te vaak uit. Gelukkig heeft Veroval verschillende zelftests ontwikkeld die je snel thuis kan uitvoeren, waaronder een eenvoudige zelftest voor darmpreventie. Want niets is zo eenvoudig om in het comfort van je eigen woonkamer je gezondheid eens onder de loep te nemen!

Lees meer

Onze aanraders voor het wintersporten

- Eva - Schoonheid & Hygiëne

Verse sneeuw, gezonde berglucht, inspanning (ski/snowboard) en de nodige ontspanning (après-ski). Ja, menig wintersportfan voelt het alweer kriebelen! Heb jij je trip nog te goed, neem dan zeker je voorzorgen voor een aangepaste gelaatsverzorging! De felle zon, die weerkaatst op de witte sneeuw en de koude lucht zijn niet lief voor je huid. Onze aanraders voor een geslaagde wintervakantie.

Lees meer

Onze top 5 voor een sterk immuunsysteem

- Eva - Vitamines & Voedingssupplementen

De dagen worden korter en het wordt kouder... Ja, daar is hij weer, de lange winter. We voelen ons sneller moe en zijn vatbaar voor ziektes. Het is geen fabeltje dat we sneller ziek worden in de wintermaanden. De verwarming staat op, we kruipen dichter bij elkaar. Virussen en bacteriën krijgen volop de kans om zich snel en goed te verspreiden. We geven je graag onze top 5 om de winter door te komen.

Lees meer

Hoe droge lippen en lipkloven voorkomen?

- Eva - Welzijn & Gezondheid

‘s Winters bevat de lucht weinig vocht, zowel buiten als binnenshuis, waardoor de bovenste laag van de huid gaat uitdrogen.Onze lippen zijn bijzonder gevoelig voor dit fenomeen. Daarom zijn gesprongen lippen zo frequent in de winter. In dit artikel krijg je meer uitleg en handige tips tegen droge lippen en lipkloven.

Lees meer