Met deze tips overleef je de examenperiode

- Elien - Vitamines & Voedingssupplementen

De studententijd is de mooiste tijd van je leven, toch? Yeah right, dat is dan wel buiten die vreselijke blok- en examenperiode gerekend!

Lees meer

Tips om te stoppen met roken

- Marlies - Welzijn & Gezondheid

Je hebt het eindelijk beslist: je stopt met roken! Proficiat, want het is niet gemakkelijk om te stoppen. Velen voor jou zijn er in geslaagd om te stoppen, dus jij kan dit ook!

Lees meer

Verwen je papa met een origineel geschenk!

- Pazzox - Schoonheid & Hygiëne

Vaderdag komt er bijna aan! Het moment om papa eens goed te verwennen. Ben je inspiratieloos en kan je wel enkele tips gebruiken? Dan stellen wij graag onze favorieten voor.

Lees meer

Filorga: een liftend effect tegen huidveroudering!

- Julie - Schoonheid & Hygiëne

Filorga is het eerste Franse laboratorium van esthetische geneeskunde. Het werd opgericht in 1978 door Michel Tordjman, een Franse dokter in esthetische geneeskunde met een fascinatie voor cellulaire biologie.

Lees meer

Weg met schimmelnagels!

- Eva - Schoonheid & Hygiëne

Schimmelnagels ken je misschien onder de naam ‘kalknagels’. Het is een schimmelinfectie aan je (teen)nagels die ervoor zorgt dat je nagels verdikken, brokkelig worden en verkleuren. Meestal begint het op 1 nagel, maar vaak verspreidt het zich over meerdere nagels. Positief puntje: ze zijn perfect te behandelen!

Lees meer