Gratis levering vanaf € 39
5% welkomstkorting WELKOM5
Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

Wat is bijnieruitputting en kan je er iets aan doen?

- Julie - Welzijn & Gezondheid

Je bijnier produceert cortisol bij tijdelijke stress zodat je goed kan presteren. Bij contante druk, raak je uitgeput en kan je niet meer presteren. Kan je dan last hebben van een bijnieruitputting? Wat is bijnieruitputting en bestaat het wel? Wij hebben het voor je uitgespit.

Lees meer

Waar zit vitamine D in? Een overzicht!

- Elien - Vitamines & Voedingssupplementen

Dat vitamine D essentieel is voor de gezondheid, heb je ongetwijfeld al meermaals horen zeggen. Aangezien het lichaam dit niet op eigen houtje kan aanmaken, engageer jij je best om je levels bewust op peil te houden. Maar waar zit vitamine D in? Belangrijke informatie om mee aan de slag te gaan! In deze blog vertellen we hoe je je dagelijkse dosis binnenkrijgt. 

Lees meer

Wat is gemmotherapie?

- Elien - Alternatieve Geneeskunde

“Heb jij al gehoord van gemmotherapie? Nee? Je bent zeker niet alleen. Dit is eigenlijk een alsnog onbekende tak van fytotherapie of kruidenkunde. Het is een alternatieve therapie dat ook wel energetische celtherapie wordt genoemd.

Bij gemmotherapie worden de jonge knoppen en scheuten van struiken en bomen gebruikt voor bereidingen van therapeutische thee en siropen. Men gelooft dat deze plantaardige embryonale weefsels in groei heel positieve eigenschappen hebben voor de gezondheid. 

Lees meer

De symptomen van een vitamine D-tekort in een notendop

- Elien - Vitamines & Voedingssupplementen

Steekt de jaarlijkse winterdip de kop op? Heb je regelmatig last van spier- of gewrichtspijn? Wanneer de dagen korten en de nachten lengen, gaat onze hoeveelheid vitamine D vaak in dalende lijn. Wie de symptomen van een vitamine D-tekort herkent, kan tijdig ingrijpen en de neveneffecten beperken. Wij gidsen je vakkundig door de voornaamste indicaties. 

Lees meer

Effectieve oplossingen om een slechte adem te verhelpen.

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Een slechte adem is een delicaat probleem. Een gezellige babbel draait al snel uit op een onaangename ervaring. Zo weinig mogelijk zeggen, het hoofd subtiel wegdraaien … Alle trucjes zijn goed om je onfrisse adem te verbergen. Liever een doeltreffende methode? Wij informeren je graag over de mogelijke oorzaken van een slechte adem en reiken enkele praktische oplossingen aan. 

Lees meer