€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM2020 Vul deze code
in bij uw betaling

Met onze checklist ben je volledig festivalproof!

- Petra - EHBO & Thuiszorg

Binnenkort wordt opnieuw de aftrap gegeven voor het festival seizoen. Het is altijd even nadenken en puzzelen ; wat zijn de weersverwachtingen, wat trek ik aan, wat neem ik allemaal mee? Iedereen legt zijn eigen accenten maar een festival-kit is toch een must. Hieronder sommen we de voornaamste producten op die niet mogen ontbreken.

Lees meer

Zijn jullie al klaar voor het WK? Hier enkele tips om zorgeloos te supporteren!

- Pazzox - Welzijn & Gezondheid

Donderdag is het eindelijk zo ver, dan begint het felbesproken WK! Menig reclamebord hangt al uit: ‘Kom hier supporteren op groot scherm!’  Waaraan moet je nu denken voor je vertrekt naar het lokale marktplein, stadion,.. om samen met je vrienden onze Belgen naar de finale te supporteren?

Lees meer

Schaam je niet langer voor je stinkende zweetvoeten

- Julie - Schoonheid & Hygiëne

Zweten is de normaalste zaak van de wereld om je lichaamstemperatuur op peil te houden. Sommige mensen hebben echter last van overmatige transpiratie. Ook je voeten kunnen gevoelig zijn voor overmatig zweten en verspreiden dan een typische zweetgeur. Heb jij last van stinkende voeten? Ontdek hier verschillende oplossingen en schaam je niet langer om je schoenen uit te doen in het bijzijn van anderen.

Lees meer

Met deze tips overleef je de examenperiode

- Elien - Vitamines & Voedingssupplementen

De studententijd is de mooiste tijd van je leven, toch? Yeah right, dat is dan wel buiten die vreselijke blok- en examenperiode gerekend!

Lees meer

Tips om te stoppen met roken

- Marlies - Welzijn & Gezondheid

Je hebt het eindelijk beslist: je stopt met roken! Proficiat, want het is niet gemakkelijk om te stoppen. Velen voor jou zijn er in geslaagd om te stoppen, dus jij kan dit ook!

Lees meer