🚚 Nu GRATIS VERZENDING vanaf €39MEI39
🚛 Wegens drukte mogelijks 1-2 dagen vertraging

Kersenpitkussen: ideaal om te verwarmen, verzachten en verkwikken

- Jotti - Alternatieve Geneeskunde

Kersenpitkussens worden al generaties lang gebruikt, en dat is geen toeval. Ze zijn makkelijk te verwarmen, helpen je tot rust komen en verlichten tal van fysieke kwaaltjes, zoals spierpijn en rugklachten. Hoog tijd dat we dieper ingaan op dit handige hulpmiddel! We vertellen wanneer je een kersenpittenzak gebruikt, hoe je het correct opwarmt en hoe je de hittepit heerlijk fris ruikend houdt. 

Lees meer

Wat is reuma in het bloed?

- Elien - Welzijn & Gezondheid

Bij beginnende reumatische klachten is het van groot belang om zo snel mogelijk een correcte diagnose te krijgen. Vroeger was er nauwelijks verschil gekend tussen verschillende soorten reumatische ziektes. In het bloed werd voornamelijk de ontstekingswaarde onderzocht, waardoor personen die geen ontstekingsreuma hadden de verkeerde diagnose kregen. Wil je weten welke soort reuma jij hebt en hoe je het kan opsporen? In dit artikel helpen we je met jouw zoektocht.

Lees meer

Ontzuren met ontzurende kruidenthee: een must voor je lichaam?

- Jotti - Alternatieve Geneeskunde

Ontzuren, detoxen, intermittent fasting … Stuk voor stuk hippe woorden waarmee je tegenwoordig om de oren geslagen wordt. In deze blog zoomen we specifiek in op het ontzuren van je lichaam. Is het aangewezen om geregeld actie te ondernemen of kan je lichaam het alleen aan? En hoe kan ontzurende kruidenthee helpen om de zuurtegraad te verlagen? Boeiende vraagstukken waar we graag een antwoord op formuleren!

Lees meer

Alles over kruidenthee

- Julie - Alternatieve Geneeskunde

Kruidenthee bestaat in verschillende heerlijke smaken en sommige soorten hebben zelfs een heilzame werking. Een kopje kruidenthee verkrijg je door natuurlijke kruiden rechtstreeks in water te laten trekken. Toch is de naam misleidend aangezien het hier eigenlijk niet om échte thee gaat. Kom in dit artikel meer te weten over kruidenthee. 

Lees meer

Wat zijn de eerste symptomen van een zwangerschap?

- Julie - Zwangerschap & Baby

Er zijn verschillende vroege symptomen die erop kunnen wijzen dat je zwanger bent. Je lichaam geeft namelijk vaak al aan dat je zwanger bent voordat je het zelf weet. Dat komt omdat er na de bevruchting van alles verandert in je lichaam. Je hormoonhuishouding wordt op zijn kop gezet en dat heeft allerlei lichamelijke effecten tot gevolg. Of je nu een aantal van deze vroege zwangerschapstekenen ervaart of geen enkel symptoom, de enige manier om zeker te weten of je zwanger bent, is door een zwangerschapstest te doen. We vertellen je er graag meer over.

Lees meer