€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 30

WELKOM2019 Vul deze code
in bij uw betaling

Luizen, hoe kom je er vanaf?

- Marlies - Schoonheid & Hygiëne

Luizen zijn kleine insecten die graag vertoeven in het haar van de mens. Vuil of proper haar, iedereen kan ze krijgen! Hygiëne heeft hier helemaal niks mee te maken. Hoe geraak je er nu zo snel mogelijk van verlost?

Lees meer

Voorkom insectenbeten

- Petra - EHBO & Thuiszorg

De zomer is begonnen en één ding is zeker: muggen en teken zullen er zijn! De ene persoon wordt helaas meer gestoken dan de andere maar niemand ontkomt eraan. De eerste stap is om die vervelende beesten zo goed mogelijk weg te houden.

Lees meer

Jouw ideale reisapotheek: wat neem je mee?

- Marlies - EHBO & Thuiszorg

De zomer is in aantocht en dat betekent: eindelijk op reis!
Je wil graag op alle mogelijke omstandigheden voorbereid zijn, maar wat neem je nu het best allemaal mee? 

Lees meer

Met onze checklist ben je volledig festivalproof!

- Petra - EHBO & Thuiszorg

Binnenkort wordt opnieuw de aftrap gegeven voor het festival seizoen. Het is altijd even nadenken en puzzelen ; wat zijn de weersverwachtingen, wat trek ik aan, wat neem ik allemaal mee? Iedereen legt zijn eigen accenten maar een festival-kit is toch een must. Hieronder sommen we de voornaamste producten op die niet mogen ontbreken.

Lees meer

Zijn jullie al klaar voor het WK? Hier enkele tips om zorgeloos te supporteren!

- Pazzox - Welzijn & Gezondheid

Donderdag is het eindelijk zo ver, dan begint het felbesproken WK! Menig reclamebord hangt al uit: ‘Kom hier supporteren op groot scherm!’  Waaraan moet je nu denken voor je vertrekt naar het lokale marktplein, stadion,.. om samen met je vrienden onze Belgen naar de finale te supporteren?

Lees meer