€ 5 korting bij één bestelling
vanaf € 30

WELKOM2019 Vul deze code
in bij uw betaling

Zelfbruiner: in 6 stappen naar een egaal bruin kleurtje zonder zon!

- Marlies - Schoonheid & Hygiëne

De eerste zonnestralen treden in aantocht, maar dat bruine kleurtje bekomen we niet zo snel als we zouden willen. De oplossing? Zelfbruiner! In 6 stappen verkrijg je een mooie egale teint waardoor je schittert in je nieuwe zomeroutfit. 

Lees meer

De eerste zon is er! Lees hier onze tips om je optimaal te beschermen.

- Eva Pazzox - Welzijn & Gezondheid

In de zomer denkt iedereen eraan zich tegen de zon te beschermen. Maar we vergeten dat in maart en zeker april de zon even krachtig schijnt als in augustus. Dan is ze ook het schadelijkst, omdat we met onze bleke huid uit de winter komen en nog geen bescherming hebben opgebouwd. Het is niet omdat het misschien nog wat fris aanvoelt, dat de uv-straling niet schadelijk is.

Lees meer

Hallo lente, hallo allergie

- Pazzox - Welzijn & Gezondheid

Het liedje van de winter is stilaan uitgezongen en maakt plaats voor de lente. De dagen worden langer, de zon is terug van de partij. Enkel mooie vooruitzichten, hoewel voor sommige mensen betekent dit ook weer het begin van een lopende of verstopte neus, tranende ogen, niezen…Het pollenseizoen!

Lees meer

Haal meer uit jezelf dankzij de sportvoeding en sportdrank van BOOOM!

- Marlies - Welzijn & Gezondheid

Intensieve inspanningen vragen veel van het lichaam van een sporter. Daarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan een evenwichtige en gezonde voeding. De gespecialiseerde sportvoeding en sportdrank van BOOOM kan je dat extra duwtje geven om je doelstellingen te bereiken!

Lees meer

De zelftests van Veroval: meten is weten!

- Julie - Welzijn & Gezondheid

De start van de maand maart betekent ook de start van de Internationale Darmkankermaand. Hoe vroeger men een kwaadaardig gezwel ontdekt, hoe groter de kans op genezing. Daarom is een vroegtijdige opsporing van levensbelang. Door de drukte van het dagelijkse leven stellen meer en meer mensen een bezoekje aan de dokter maar al te vaak uit. Gelukkig heeft Veroval verschillende zelftests ontwikkeld die je snel thuis kan uitvoeren, waaronder een eenvoudige zelftest voor darmpreventie. Want niets is zo eenvoudig om in het comfort van je eigen woonkamer je gezondheid eens onder de loep te nemen!

Lees meer