Zelfbruiner: in 6 stappen naar een egaal bruin kleurtje zonder zon!

- Jolien - Verzorging & Hygiëne

Klaar om een stralende, zongebruinde teint te krijgen zonder de schadelijke effecten van de zon? Met een Bruinen Zonder Zon krijgt je die mooie gezonde glow zonder schadelijke uv-stralen. In deze blog leggen we stap voor stap uit hoe je het een zelfbruiner aanbrengt., inclusief tips en tricks voor een vlekkeloos resultaat.

Lees meer

No pain, no gain? Alles wat je moet weten over spierpijn na sporten

- Elien - Sport & Afslanken

Een intensieve sportsessie kan enorm deugd doen. Je voelt je gelukkiger, verbetert je conditie en boost je gezondheid. Maar wie zijn fysieke grenzen verlegt, kan spierpijn na sporten ervaren. Volkomen normaal, maar stijve spieren kunnen wel vervelend zijn. Wat kan je doen tegen spierpijn? Wij delen graag onze beste tips en tricks! 

Lees meer

Verhelp blessures op natuurlijke wijze

- Elien - EHBO & Thuiszorg

Een sporttrauma, verstuiking, blauwe plek, tendinitis, spierkrampen… Een blessure kan je zo gemakkelijk oplopen! Wat doe je nu het best om de pijn te verzachten? Koude- of warmtetherapie? Alles is afhankelijk van de soort blessure. In deze blog kom je te weten welke therapie het meest doeltreffend werkt voor jou.

Lees meer

Alles wat je wil weten over voetschimmel.

- Julie - Verzorging & Hygiëne

Last van witte velletjes en kloven tussen de tenen? Dan heb je misschien wel een voetschimmel, beter gekend als ‘zwemmerseczeem’. Soms gaat dit gepaard met jeukende blaasjes aan de voetzool of rode plekken aan de rand van de voet. Wanneer de huid even minder bescherming biedt, ben je vatbaarder voor een schimmelinfectie. Een goede hygiëne is essentieel om de schimmelgroei tegen te gaan, maar behandelen doe je best met een antischimmelmiddel. 

Lees meer

Wat doen tegen vermoeidheid?

- Julie - Vitamines & Voeding

Iedereen is wel eens moe. Voel jij je vaak moe en futloos? Word je niet uitgerust wakker ook al kruip je op tijd onder de wol? Van vermoeidheid kan je echt doodmoe worden. We vertellen je alles wat je moet weten over vermoeidheid en wat je eraan kan doen.

Lees meer