Een veelvoorkomend fenomeen: het taboe rond incontinentie doorbroken.

- Elien - 50+

Verlies je af en toe enkele druppels urine? Dat is niets om je voor te schamen, want incontinentie is een veelvoorkomend fenomeen. Jammer genoeg wordt er maar zelden over gepraat … Wij engageren ons graag om het taboe de wereld uit te helpen. In deze blogpost beantwoorden we enkele veelgestelde vragen. Welke soorten incontinentie bestaan er? Hoe kan je incontinentie behandelen? Dit zijn alle feiten op een rij! 

Lees meer

Haaruitval? Niet panikeren maar reageren!

- Elien - Welzijn & Gezondheid

Je vindt tientallen haren in de wasbak, op je hoofdkussen of in je haarborstel en je raakt in paniek! Wanneer kunnen we over haaruitval spreken en wat kunnen we eraan doen? 

Lees meer

Hoe maak je komaf met hoofdroos?

- Jolien - Verzorging & Hygiëne

Je hoofd jeukt en je treft continu witte schilfers op je schouders aan. Duidelijke symptomen van hoofdroos! Geen reden om met de handen in het haar te zitten: hoofdroos is ongevaarlijk en leidt nooit tot haaruitval. Bovendien kan je de schilfers makkelijk bestrijden met antiroosshampoo. We brengen de aandoening haarfijn in kaart, zodat jij precies weet hoe je het probleem aanpakt. 

Lees meer

How to: diepgaande hydratatie van je huid

- Jolien - Verzorging & Hygiëne

Kamp je regelmatig met een droge huid? Stoor je je aan de fijne rimpels in je gezicht? Misschien heeft je huid wel een tekort aan vocht. Hydratatie is key voor een gezond en stralend voorkomen! Van een stapsgewijs verzorgingsritueel, tot het aanbrengen van de juiste, voedende stoffen: met onze tips word je een krak in hydratatie.

Lees meer

Wat te doen tegen puisten?

- Jolien - Verzorging & Hygiëne

Puisten of acne, iedereen heeft er wel eens mee te maken. En als je zo’n joekel van een pukkel ziet opkomen, wil je er zo snel mogelijk van af. Wat helpt er tegen puisten? Hoe krijg je ze snel weg? En kan je ze voorkomen? We geven je graag advies wat je wel en niet kan doen bij puistjes. 

Lees meer