€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Marlies:


Zelfbruiner: in 6 stappen naar een egaal bruin kleurtje zonder zon!

- Marlies - Schoonheid & Hygiëne

De eerste zonnestralen zijn in aantocht, maar dat bruine kleurtje bekomen we niet zo snel als we zouden willen. De oplossing? Zelfbruiner! In 6 stappen verkrijg je een mooie egale teint waardoor je schittert in je nieuwe zomeroutfit. 

Lees meer

Last minute cadeau-inspiratie voor Moederdag

- Marlies - Schoonheid & Hygiëne

Moederdag is de ideale gelegenheid om je mama eens in de bloemetjes te zetten. Nog geen tijd gehad om een winkel binnen te springen? Geen paniek, wij hebben enkele leuke én budgetvriendelijke lastminutecadeaus voor jou opgelijst!

Lees meer

Waarom zijn mannen gevoeliger aan haarverlies dan vrouwen?

- Marlies - Welzijn & Gezondheid

Heb je je ook al eens afgevraagd hoe het komt dat mannen gevoeliger zijn aan haarverlies dan vrouwen? Bij mannen zien we snel het typische patroon van kaalheid die begint bij het voorhoofd en doorloopt noor de bovenkant van het hoofd. De belangrijkste factoren die hier een rol in spelen zijn erfelijkheid, het mannelijk hormoon testosteron en de haarcyclus.

Lees meer

Het is Wereld Diabetes Dag, maar wat is diabetes?

- Marlies - Welzijn & Gezondheid

Wereld Diabetes Dag werd in 1991 door de Internationale Diabetes Federatie en de Wereldgezondheidsorganisatie geïntroduceerd als reactie op de alarmerende toename van diabetes over de hele wereld. Zowat elke 17 minuten krijgt iemand in Vlaanderen de diagnose van diabetes en het aantal diagnoses neemt alleen maar toe. In Vlaanderen leven momenteel zo’n 400.000 gezinnen met diabetes. Wereld Diabetes Dag vindt elk jaar plaats op 14 november, ter gelegenheid van de geboortedag van Frederick Banting. Samen met Charles Best stond hij aan de basis van de ontdekking van insuline in 1922. Dankzij deze ontdekking is diabetes geen dodelijke ziekte meer.

Lees meer

Terug naar school: help de weerstand van je kleine spruit te verhogen

- Marlies - Vitamines & Voedingssupplementen

Het einde van de vakantie is jammer genoeg in zicht. Kinderen bereiden zich, al dan niet met tegenzin, voor op het nieuwe schooljaar. Samen met mama om een nieuwe boekentas en mappen! Toch is de start van een nieuw schooljaar altijd wel een beetje spannend. Hoe gaat het met mijn vriendjes? Krijg ik een toffe nieuwe juf of meester? Kinderen moeten terug wennen aan het schoolritme en krijgen voortdurend nieuwe leerstof te verwerken. En dat kost energie! Met behulp van gezonde voeding en eventueel een aanvullend vitamine of supplement heeft je kind voldoende energie en weerstand om het nieuwe schooljaar van start te gaan.

Lees meer