€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 40

WELKOM2019 Vul deze code
in bij uw betaling

company

Zweten, maar niet geuren met OY

Petra Geschreven door Petra - - Schoonheid & Hygiëne

Voel je je beperkt door die vervelende zweetgeur? Maak kennis met OY Deo Wash en OY Deo Scrub die je eindelijk verlossen van hinderlijke zweetgeuren.

Zweten, maar niet geuren met OY

Hoe werkt het?

Zweet op zich geurt niet en is zelfs nuttig voor het reinigen van je poriën (denk maar aan de heilzame werking van zweet in de sauna). Daarom focust OY zich op de geurbestrijding. Het zijn de micro-organismen die in huidplooien voorkomen en onder invloed van externe factoren (zoals stress) overwoekeren, die een "zweet-geur" veroorzaken. Eigenlijk spreek je dus beter van een "bacterie-geur" dan van een "zweet-geur".

OY bevat een wetenschappelijke formule die de activiteit van de micro-organismen (die slechte geuren veroorzaken) volledig neutraliseert. Deze formule steunt op 3 pijlers

  • OY focust zich op de plaatsen waar bacteriën en schimmels slechte geur veroorzaken. De actieve stoffen werken bovendien in op de bacteriewand en niet op het DNA van de bacterie, waardoor er geen resistentie opbouw is. OY blijft ook bij langdurig gebruik even effectief.
  • De plantaardige olie zorgt voor de aanhechting op de huid, reinigt de poriën en voedt de huid diep.
  • Het vochtinbrengend bestanddeel hydrateert de huid intens. Onze klinische testen tonen aan dat 8u na het gebruik van de zeep de huid nog steeds maximaal gehydrateerd is.

Hoe gebruik je OY?

Drie eenvoudige stappen om tot het beste resultaat te komen:

  1. Masseer OY goed in op een droge huid en enkel op de probleemzones vóór het wassen.
  2. Laat het product 1 minuut inwerken. OY kleeft op de huid, wat zorgt voor een diepe reiniging.
  3. Spoel de gel na 1 minuut af. De film verandert, door de aanraking met water, in een verzorgende melk die jouw huid perfect voedt. Er blijft geen film achter.

 

OPGELET

Oy hoort niet thuis onder de douche! De werking is verzekerd indien je OY op je droge huid aanbrengt en het zeker 1 minuut laat inwerken, ondertussen kan je verder je ochtendritueel afwerken.

Vanaf de 8e dag consequent gebruik verdwijnen alle zweetgeurtjes en kan je het gebruik van een deo afbouwen en als je wil,  zelfs helemaal weglaten.
Toch nog gehecht aan de geur van je deo? Gebruik je deo dan op een stresserende werkdag zoals je een fris muntje gebruikt na de lunch.

OY Deo Wash

OY Deo Wash voor de gevoelige oksels, de liesstreek en huidplooien.

De zachte zeep zorgt voor:

  • een diepe reiniging van de poriën.
  • een optimalisatie van de huidflora.

De geur Havana met tonen van hout, pepers, citrus, salie, tijm en kardemom, roept het beeld op van een paradijselijk zandstrand, het rijke verleden van Cuba met de warme zon en salsa....

OY Deo Wash

OY Deo Scrub

OY Deo Scrub voor de voeten en ongeschoren oksels

De natuurlijke scrubpartikels hebben een grote meerwaarde bij de voeten en de behaarde oksels:

  • verwijderen de dode huidcellen tussen de tenen en rond de teennagels.
  • verwijderen de bacteriën die in de okselharen kleven.

De geur Marrakech met tonen van eucalyptus, rozemarijn, sinaasappel en andere kruiden, roept het gevoel op van verwennerij in een luxe spa…

OY Deo Scrub

OY is veilig voor mensen met een gevoelige huid.
Het bevat geen parabenen of bewaarstoffen en is volledig bio-afbreekbaar, ook de scrubpartikels.

Belgisch merk ontwikkeld door apothekers

Deel dit artikel op


Terug naar overzicht