€ 5 korting bij één bestelling
vanaf € 30

WELKOM2019 Vul deze code
in bij uw betaling

Gewijzigde levertijden

company

Niets zo vervelend als een hoestbui!

Petra Geschreven door Petra - - Vitamines & Voedingssupplementen

Hoesten komt vaak voor in combinatie met een verkoudheid. Het is een reactie van je lichaam op een irriterende stof in je keel of luchtwegen. Hoesten is met andere woorden heel nuttig en heeft een reinigende functie: de krachtige luchtstoten brengen slijm en stofdeeltjes uit de luchtwegen naar buiten. Maar niets is zo hinderlijk als een stevige hoestbui! Gelukkig kan je een vastzittende hoest verhelpen met de A.Vogel Hoestspray bij vastzittende hoest. De spray verdunt het vastzittende slijm snel en effectief waardoor je het makkelijker kan ophoesten

Niets zo vervelend als een hoestbui!

Pijn bij het slikken, een schorre stem, droge keel?

Keelpijn is doorgaans het eerste symptoom van een verkoudheid, wanneer een virus of bacterie je lichaam is binnengedrongen. Door de infectie ontstaat een ontsteking met een pijnlijke keel als gevolg.
Wie last heeft van zijn keel wil snel verzachting. De Keelspray van A.Vogel bevat een lokaal verdovend middel, waardoor de pijn onderdrukt wordt. Bovendien bevochtigt deze keelspray de slijmvliezen en vermindert zo de irritatie. Deze spray werd speciaal ontwikkeld voor het snel verzachten van de keel op een gebruiksvriendelijke manier.
Ook de Echina C kruidenpastiles zijn bonbons die snel verzachting en verfrissing geven aan je keel. Bovendien met een aangenaam smaakje.

Pijn bij het slikken, een schorre stem, droge keel?

Neusspray zonder verslavende werking.

Xylometazoline is een schadelijke stof die in de meeste chemische neussprays zit. Het doet je neusslijmvlies slinken waardoor je weer lucht krijgt als je neus verstopt zit, maar het maakt je snel afhankelijk. Dit vanwege het rebound-effect: bij gebruik langer dan 5 dagen zwelt je neusslijmvlies nog meer op dan voor de behandeling. Daardoor voel je je nog benauwder dan tijdens een normale verkoudheid en dien je weer te sprayen... zodat je niet meer zonder die neusspray kunt!

Een natuurlijke neusspray is daarom een veiliger alternatief als je graag snel verlost wilt zijn van je verstopte neus. Cinuforce neusspray + menthol laat het neusslijmvlies slinken en maakt de doorgang naar de holtes vrij. Het verbetert de functie van de trilharen waardoor vreemde micro-organismen effectief kunnen worden afgevoerd en het probleem verdwijnt: het drukkende gevoel in het hoofd neemt snel af en de neus komt weer vrij. Cinuforce kan, indien nodig, veilig langdurig gebruikt worden.

Neusspray zonder verslavende werking.

Bestrijd je verkoudheid met A.Vogel

Een verkoudheid opgelopen nu de temperaturen een stuk gedaald zijn? We kennen het allemaal wel: een verstopte of lopende neus, een zere keel, neerslachtigheid, … Gelukkig bestaan er heel wat middeltjes om deze symptomen te verzachten. Hoewel een gemiddelde verkoudheid niet meteen ernstig is, is het wel vervelend. Graag geven we wat meer uitleg hoe je op een natuurlijke wijze je verkoudheid kan aanpakken. Namelijk met de producten van A.Vogel!

Bestrijd je verkoudheid met A.Vogel

Je weerstand verhogen met Echinaforce

Wanneer je ziek bent, wil je liefst zo snel mogelijk weer beter zijn. Mensen met een goede weerstand worden minder hard getroffen door verkoudheidskwaaltjes en zijn ook sneller beter na een mindere periode. Daarom is je weerstand verhogen een goed idee!

A.Vogel Echinaforce + Vitamine C is een 100% natuurlijk voedingssupplement op basis van verse Echinacea purpurea, met groene plantdelen. Deze natuurlijke weerstandsverhoger activeert het afweersysteem. Hierdoor neemt de weerstand toe en ben je beter beschermd tegen ziekteverwekkers. Echinaforce is verkrijgbaar in verschillende varianten, ook voor kinderen.

Je weerstand verhogen met Echinaforce

Droge hoest? Beter onderdrukken!

Hoesten heeft pas nut als het gepaard gaat met het ophoesten van slijm. Bij een droge hoest gebeurt dit niet. Daarom is het beter een droge hoest (waarbij dus geen slijm wordt opgehoest) te onderdrukken.
Om de hoestprikkel weg te nemen, kan je gebruik maken van de A.Vogel Hoestspray bij droge hoest en kriebelhoest. Deze legt een beschermend filmlaagje in de keel waardoor hij snel hoeststillend en verzachtend werkt.

Droge hoest? Beter onderdrukken!
Deel dit artikel op


Terug naar overzicht