Gratis levering vanaf € 39
5% welkomstkorting WELKOM5
Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten
company

Tinge: natuurlijke huidverzorgingsproducten

Elien Geschreven door Elien - - Schoonheid & Hygiëne

Puur natuur, dat is het belangrijkste ingrediënt van Tinge. Het gebruik van vervuilende of schadelijke producten heeft niet alleen invloed op jezelf, maar ook op de natuur. Maar het goede nieuws is dat we daar iets kunnen aan doen. Hecht je belang aan je eigen gezondheid en die van je omgeving? Ontdek Tinge, een ruim gamma natuurlijke huidverzorgingsproducten.

Tinge: natuurlijke huidverzorgingsproducten

De missie van Tinge

De natuurlijke grondstoffen die Tinge gebruikt, dragen allemaal één of meerdere internationale certificaten die hun duurzaam karakter staven (COSMOS, Ecocert en NATRUE). Maar Tinge gaat verder. Zo halen ze veel grondstoffen uit Frankrijk, waar ze kijken hoe ze worden geteeld en ontgonnen. Bovendien leggen ze een korte weg af, wat uiteraard goed is voor de ecologische voetafdruk.

‘Ontwikkeling en productie in België’ staat op de verpakkingen van Tinge, en dat mag letterlijk genomen worden. Met uitzondering van de teelt van de grondstoffen en de productie van de verpakking, vindt het volledige proces plaats in Merksem. Van zodra de hoogwaardige grondstoffen binnenkomen, worden ze van A tot Z verwerkt binnen het bedrijf.

Voor de verpakkingen kiest Tinge zoveel mogelijk voor glas, dat eindeloos recycleerbaar is. De deksels van de glazen potjes worden uit duurzaam hout vervaardigd. Als kunststof onvermijdelijk is, kiest Tinge consequent voor kunststof uit suikerriet.

De verschillende gamma’s van Tinge:

De gamma’s van Tinge gaan van reiniging tot de dagelijkse verzorging voor tieners, mannen en vrouwen. Er is ook een specifiek gamma om de toekomstige mama’s en de baby’s te ondersteunen.

Alle producten bevatten minstens 95% natuurlijke ingrediënten voor een zichtbaar jongere en gezonde huid. 

Dagelijkse verzorging voor vrouwen, mannen en tieners.

1) Reiniging

Elke huidverzorging begint met een goede reiniging. Tinge’s delicate gezichts- en handreiniger hydrateert, kalmeert en beschermt de huid. Het is geschikt voor de meest gevoelige en kwetsbare huid. 

2) Olie of serum als voorbereiding op de dagcrème

Na de reiniging kan je de huid met de gezichtsolie voorbereiden op de dagcrème. Bij een rijpere huid gebruik je beter het gezichtsserum om het liftend effect te versterken. 

3) Dagelijkse verzorging

Al de dagcrèmes hebben anti-pollution eigenschappen voor een ultieme huidbescherming. Omdat elke dagcrème specifieke eigenschappen heeft, kan je kiezen voor het verzorgingsproduct die het meest bij jou behoefte past.

  • De anti-aging gelaatsverzorging voor vrouwen met granaatappel en bruine alg is geschikt voor alle huidtypes. Bruine alg heeft anti-vervuilende eigenschappen. Granaatappel is bijzonder rijk aan anti-oxidanten en dus een ideaal anti-verouderingsactief ingrediënt. Fijne lijnen worden verminderd, de huid voelt zachter aan en ziet er opgefrist en jonger uit.
  • De dagcrème met intense lifting effect herstelt de elasticiteit en het vochtgehalte van de huid voor een vollere, stevigere en zichtbaar jongere huid. En dit door het stimuleren van collageen.
  • De anti-aging voor mannen herstelt de huid en gaat huidveroudering tegen. Fijne lijnen worden verminderd, de huid voelt zachter aan en ziet er jonger uit. Het is een niet vettige dagcrème die gemakkelijk in de huid doordringt met een frisse mannelijke geur. Daarnaast wordt de geschoren huid verfrist en gekalmeerd.
  • De dagcrème voor tieners is zorgvuldig ontwikkeld voor normale en acne-gevoelige huid. Dit met behulp van een van planten afgeleid salicylzuur, namelijk wintergroen. Het zuivert de huid en zorgt voor een perfecte teint. De huid is verfijnd en gematteerd.
Tinge Dagcreme Tieners 50ml

25,95 25,05

Tinge Dagcreme Vrouwen Anti-aging 50ml

33,95 33,02

Tinge Dagcreme Mannen Anti-aging 50ml

30,95 30,05

Tinge Facial Gezichtsserum 30ml

39,95

Tinge Gezichtsolie 30ml

37,95 37,05

Tinge Cleansing Gezicht-hand 200ml

13,95 13,63

Tinge Oogcontour Man Serum Roll On 10ml

28,95 28,05

Tinge Women Oogcontour Roll On 10ml

30,95 28,46

Specifiek voor de mama’s en baby’s

Tijdens en na de zwangerschap is het belangrijk dat mama’s extra zorg aan hun huid besteden. Ook de baby’s verdienen vanaf de eerste dag een huidverzorging die geschikt is voor hun gevoelige huid. Door het natuurlijke karakter wordt Tinge zeer goed onthaald door vroedvrouwen, pediaters en gynaecologen.

Tinge Babies Wasgel 2in1 300ml

14,95 13,46

Tinge Tepelcreme Verzachtend Mama 50ml

18,95 18,05

Tinge Wascreme Intiem Mama 200ml

15,95 15,05

Deel dit artikel op


Terug naar overzicht