€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM2020 Vul deze code
in bij uw betaling

company

Een insectenvrij leven met Pistal

Petra Geschreven door Petra - - EHBO & Thuiszorg

Snel en efficiënt insecten bestrijden? Dat doe je met de natuurlijke producten van Pistal. 

Een insectenvrij leven met Pistal

Pistal Familie

 

  • Natuurlijk product zonder parabenen
  • Tot 8 uur lang beschermd
  • Voor gezicht en lichaam
  • Geschikt voor zwangere vrouwen
  • Gebruik in Europa en tropische zones
  • Bestrijdt muggen, teken en dazen
  • Tot 4 uur lang beschermd tegen teken

Let op: Enkel de Pistal Kids is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden.

Pistal Huis

 

 

Met Pistal Huis geef je alle vliegende of kruipende beestjes geen kans, of het nu gaat om een mierennest, vliegen, kakkerlakken of een muggenplaag. Het volstaat om de spray amper 4 à 5 seconden rechtstreeks op de insecten te verstuiven. Als je Pistal binnen gebruikt, sluit je de ruimte na het verstuiven een tijdje af. Daarna nog even de kamer verluchten en de klus is geklaard! Doordat je Pistal insectenspray in alle richtingen kunt gebruiken, heb je zelfs de moeilijkst te bereiken mierennesten zo aangepakt. Met Pistal Huis geniet je in een handomdraai van een insectenvrije zomer.

Pistal Nest

Dieren dragen vaak insecten of (uitwendige) parasieten met zich mee. Omdat je altijd het beste voor je huisdier wil, ontwikkelde Pistal een veilige en verantwoorde insectenspray speciaal om dieren te behandelen. Dankzij de natuurlijke ingrediënten is Pistal dé spray bij uitstek om alle insecten uit de vacht of leefomgeving van je dieren te verdrijven. 

Pistal is perfect geschikt om op de vacht van je hond, schaap, paard of konijn te spuiten, maar het kan even goed dienen om de slaapplaats van je (huis)dier insectvrij te maken. Als je het product rechtstreeks op je huisdier aanbrengt, moet je extra zorg besteden aan jonge of kleine dieren. Die behandel je beter met een kleine dosis of door het product eerst op een doek te spuiten. Ook op kippen breng je Pistal het best met een doekje aan. Het is wel perfect mogelijk om Pistal rechtstreeks in de slaap- of woonplaats van elk soort dier te sprayen. Let wel op: Pistal mag niet gebruikt worden op katten en koudbloedige dieren. Hun omgeving mag uiteraard wél behandeld worden.

Deel dit artikel op


Terug naar overzicht