Afvallen

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om af te vallen? Het streven naar een ideaal gewicht en welzijn is een persoonlijke reis. We helpen je graag op weg met tips en zorgvuldig geselecteerde supplementen om jou te helpen je doelen te bereiken. 

Tips om meteen toe te passen in je leven en effectief te vermageren, vind je in de blog ‘Wil je vermageren? 10 tips die je meteen kan toepassen!’ De beste en gezondste manier om af te vallen is door een verminderde calorie-inname, evenwichtig voedingspatroon en voldoende lichaamsbeweging., al dan niet aangevuld met afslanksupplementen. Hieronder bespreken we enkele hulpmiddelen om je metabolisme te helpen verhogen. 

  • The Akkermansia Company bevat de akkermansia muciniphila bacterie die van nature in je darmen leeft. Als supplement is het een combinatiepreparaat met ontstekingsremmende eigenschappen, zorgt het voor een goed werkend metabolisme, kan het helpen bij het verminderen van vetophoping én bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel.
  • Fytostar EGCG Line is een vetverbrander dankzij het groene thee-extract en guarana in de formule. Deze actieve stoffen verhogen je metabolisme waardoor je meer calorieën verbruikt. De toevoeging van chroom helpt de bloedsuikerspiegel onder controle te houden.
  • A.Vogel Solidago Forte bevat extracten van guldenroede en ruwe berk die zorgen voor een zuiverend effect en helpt afvalstoffen te verwijderen.
  • DeBa Pharma Citriplex is een eetlustremmer dat hydroxycitroenzuur (HCA) als actieve stof bevat. HCA speelt een belangrijke rol bij de controle van je lichaamsgewicht en eetlust.

Wil je meer weten over pillen om te vermageren, lees dan zeker hier verder. 

Voordat je begint met een supplement, raden we aan om advies in te winnen bij je huisarts zodat dat het past bij jouw individuele behoeften en gezondheidstoestand. 

Loading animation
van de producten
Onze Keuze
The Akkermansia Company Gewichtscontrole 30 Tabletten
The Akkermansia Company Gewichtscontrole 30 Tabletten
45,97
65,00 Adviesprijs

info

Combinatiepreparaat voor betere gewichtscontrole

Onze Keuze
A.Vogel Solidago Forte Goede Vochthuishouding 60 Tabletten
A.Vogel Solidago Forte Goede Vochthuishouding 60 Tabletten
13,45
20,79 Adviesprijs

info

Vochtafdrijver voor een goede vochthuishouding

Onze Keuze
DeBa Pharma Citriplex 120 Capsules
DeBa Pharma Citriplex 120 Capsules
20,82
27,90 Adviesprijs

info

Als eetlustremmer

Onze Keuze

Voor een hogere vetverbranding en verminderde zin in zoetigheid