Onze Keuze

Om je algemene weerstand en immuniteit te ondersteunen
Ontdek waarom

Eigenschappen

A. Vogel Echinaforce Forte + Vitamine C helpt je natuurlijke weerstand te bevorderen en zorgt voor een sneller herstel na ziekte. Hoe beter je weerstand, hoe beter je gezondheid. Een goede weerstand helpt om na ziekte sneller te herstellen. De Echinacea purpurea (rode zonnehoed) staat bekend om haar positieve invloed op de weerstand. Het is dan ook deze plant die de basis vormt voor Echinaforce forte + vitamine C.

Eén tablet Echinaforce forte + vitamine C bevat 75% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C. Vitamine C is een essentiële vitamine voor het menselijk lichaam. Het ondersteunt de weerstand en bevordert de opname van ijzer uit de maaltijd. Vitamine C is bovendien een antioxidant dat helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Zo speelt het een belangrijke functie bij het behoud van gezonde botten, tanden, goede bloedvaten en andere lichaamsweefsels.

De vitamine C in deze tabletten is van natuurlijke oorsprong en wordt gewonnen uit de vruchten van de acerola-kers (Malpighia punicifolia). Deze kers staat bekend als één van de rijkere bronnen van vitamine C.

Indicatie

Om de natuurlijke weerstand te helpen bevorderen en het afweersysteem te stimuleren. Vanaf de leeftijd van 12 jaar. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar heeft A.Vogel Echinaforce junior + vitamine C met een natuurlijke framboossmaak.

Gebruiksadvies

  • Onderhoudsdosering: 1 keer per dag 1 tablet.
  • Extra weerstand: 2 keer daags 1 tablet.
  • Indien wenselijk dosering verhogen tot 3 keer daags 1 tablet.
  • Tablet met wat water innemen.

Samenstelling

Plantenextracten: rode zonnehoed1 (Echinacea purpurea herba en radix) 3,4%; acerola-kers (Malpighia punicifolia): bron van natuurlijke vitamine C (60 mg per tablet); maltodextrine; vulstof (calciumfosfaten, cellulose); verstevigingsmiddel (silicium dioxide, vernet cellulosegom); glansmiddel (vetzuren, magnesiumstearaat).

Ingrediënten

Per tablet bevatten Echinaforce tabletten forte** + vitamine C de inhoudsstoffen van 1210 mg Echinacea purpurea (1210 - 3630 mg per dagdosering) en 60 mg vitamine C (75% RI). RI = referentie-inname van een gemiddelde volwassene.


Kenmerken
Vorm & Textuur Sliktabletten
Leeftijd Tiener (12-18 jaar)
Artikelcode 4344453

A. Vogel Echinaforce Forte + Vitamine C 100 TablettenVoedingssupplement dat het immuunsysteem ondersteunt en versterkt dankzij echinacea en vitamine C.

30,39
37,99 Adviesprijs

-20% info

Jouw voordeel t.a.v. adviesprijs € 7,60

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Direct leverbaar

Volgende werkdag verzonden

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Uit handel

Dit product is uit handel

Product is momenteel niet beschikbaar.