Gratis levering vanaf € 39
5% welkomstkorting WELKOM5
5% welkomstkorting WELKOM5
Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten
Promotie
194375

Lunestil Duocaps 30 Betere Slaapvatting / Goede Nachtrust21,95 (-42%)

12,67

Je bespaart € 9,28

Direct leverbaar

Bestel voor 13u, vandaag verzonden

Direct leverbaar

Bestel voor 13u, vandaag verzonden

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Uit handel

Dit product is uit handel

Nu 3% extra korting vanaf 3 producten

Voor dit product geldt een maximum bestelhoeveelheid van 20 stuks. Voor een grotere bestelling, gelieve de klantendienst te contacteren.

  • Echte Belgische apotheek
  • Gratis thuisbezorging vanaf € 39,-
  • Beoordeling van klanten: 9.2/10 - 19.365 beoordelingen

Verzendmethode: Bpost Verzendmethode: DPD Betaalmethode: Bancontact Betaalmethode: Visa Betaalmethode: Mastercard Betaalmethode: Paypal


De duocapsules van Lunestil zorgen voor een goede en gezonde nachtrust zodat je de volgende ochtend uitgerust wakker wordt.

Eigenschappen

Lunestil combineert in zijn revolutionaire duocapsule (capsule in een capsule) vier krachtige elementen. Deze unieke combinatie zorgt voor mentale rust voor het slapengaan en draagt bij tot een gezonde nachtrust - geeft geen gewenning of slaperigheid bij het ontwaken.

Slecht slapen kan te wijten zijn aan verschillende zaken zoals tijdelijke stress, slechte slaaphygiëne, gewijzigde leefgewoonten of emotionele gebeurtenissen. Stress en spanningen zorgen ervoor dat je steeds alert bent. Als je gespannen bent, is het lastig om een goede nachtrust te vinden. Wanneer je regelmatig slecht slaapt, raak je op den duur in een vicieuze cirkel. Overdag kan je je slecht concentreren en presteer je minder. Hierover pieker je dan vaak 's nachts.

Met haar 4 krachtige componenten in een unieke duocapsule (DRcaps®) met vertraagde afgifte, zorgt dit voor:

• Rust en ontspanning voor het slapengaan

• Gemakkelijker inslapen

• Kwalitatieve nachtrust

Word voortaan fris en opgeladen wakker na een goede nachtrust. Lunestil geeft geen gewenning, verslaving of slaperigheid bij het ontwaken.

Lunestil bevat de volgende krachtige componenten:• Essentiële lavendelolie (Lavandula Angustifolia Mill. 80 mg). Lavendel (Lavandula Angustifolia Mill.) wordt al eeuwenlang gebruikt als relaxerende plant. Ze krijgt ontspannende eigenschappen toegeschreven en draagt bij tot een goede nachtrust. De essentiële olie wordt verkregen door stoom-destillatie van de bloemen van deze plant. Bij de ontwikkeling van Lunestil werd gekozen voor deze Lavandula Angustifolia Mill. 80 mg om zich voor het slapengaan te ontspannen en om gemakkelijker in slaap te vallen.

Passiebloem (Passiflora incarnata 200 mg). De passiebloem komt oorspronkelijk uit de warmere delen van Noord- en Zuid-Amerika, waar ze door de inheemse bevolking wordt gebruikt om rust te brengen. Passiflora incarnata wordt in de westerse wereld gebruikt voor een goede slaapkwaliteit en werd ook uitvoerig wetenschappenlijk bestudeerd. In de binnenste capsule werd gekozen voor 200 mg Passiflora incarnata die zorgt voor een goede en gezonde nachtrust.

Melatonine 0,295 mg. Je lichaam heeft zijn eigen interne klok die je natuurlijke cyclus van slapen en waken reguleert. Die interne klok regelt hoeveel melatonine je lichaam aanmaakt. Het melatoninegehalte stijgt 's avonds en blijft het grootste deel van de nacht hoog. In de vroege ochtend daalt je melatoninespiegel.

Vitamine B6. Door de extra toevoeging van vitamine B6, ondersteunt Lunestil de normale werking van het zenuwstelsel en draagt het bij tot de vermindering van vermoeidheid om fris wakker te worden na een goede nachtrust.

Deze unieke 4 in 1 formule draagt bij tot een gezonde nachtrust en geeft geen gewenning of slaperigheid bij het ontwaken.

EEN UNIEKE TECHNOLOGIE: De grote innovatie is niet enkel de unieke combinatie van deze krachtige en doeltreffende componenten, maar ook de manier van vrijgave die uitvoerig onderzocht en geoptimaliseerd werd.

De buitenste capsule bevat 80 mg Lavandula Angustifolia Mill. waardoor deze na inname als eerste vrijkomt en opgenomen wordt. Zo oefent ze haar ontspannende en rustgevende werking uit die je optimaal voorbereidtop een goede nachtrust.

De binnenste capsule zal door middel van vertraagde afgifte zijn componenten 1 uur na inname vrijgeven in het lichaam, zodat deze de werking van Lunestil kunnen vervolledigen nadat men is ingeslapen. De binnenste capsule bevat Passiflora incarnata, melatonine en vitamine B6.

Indicatie

Te gebruiken bij slaapproblemen.

Gebruik

Aangewezen voor gebruik bij volwassenen vanaf 18 jaar. 1 duocapsule per dag 1 uur voor het slapengaan. In te nemen met een glas water, met of zonder voedsel. Neem Lunestil niet in terwijl je neerligt.

Samenstelling

Gehydrogeneerde zonnebloemolie (Helianthus annuus); Passiebloemextract (Passiflora incarnata extract 200 mg); Omhulling: Visgelatine, Glansmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose, Geleermiddel: Gellangom; Lavendelolie(Lavandula angustifólia Mill. 80 mg); Pyridoxinehydrochloride (vit B6 2 mg – 143 % RI*); Melatonine (0.295 mg); Vulstof: Microkristallijne cellulose; Kleurstof: Kopercomplex van chlorofylinen. *RI: referentie-inname.

CLEAN LABEL GARANTIE: bevat geen titaniumdioxide en geen siliciumdioxide. De buitenste capsule bestaat uit visgelatine, de binnenste capsule is plantaardig. Lactose- en glutenvrij.

Lunestil is een voedingssupplement van de hoogste kwaliteit, geproduceerd onder de strengste kwaliteitsnormen.

Contra indicatie

Er zijn geen klinische gegevens beschikbaar over het gebruik van Lunestil tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Het gebruik hiervan in geval van zwangerschap/borstvoeding is uit voorzorg niet aanbevolen.

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en gezonde levensstijl niet vervangen. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen houden.

Gebruik dit niet als je allergisch bent voor een van de ingrediënten of als je een verminderde leverfunctie hebt. Lunestil kan het rijgedrag en het uitvoeren van gevaarlijke handelingen beïnvloeden bij een verkeerd gebruik.

Artikelcode: 4138145

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.