Gratis levering vanaf € 39
5% welkomstkorting WELKOM5
Voor 12u besteld, vandaag verzonden

Sensodyne

Ervaart u bij het eten of drinken van iets warms, kouds of zoets een onaangenaam gevoel of een plotselinge scherpe steek bij uw tanden? Of voelt u een vervelende prikkel in uw tanden? Gevoelige tanden kunnen ontstaan door niet goed of te hard te poetsen, waardoor uw tandhalzen bloot komen te liggen.
Sensodyne en Proglasur bieden een assortiment tandpasta's, tandenborstels en mondwaters, speciaal ontwikkeld voor gevoelige tanden. Hun formules helpen uw mond schoon en gezond te houden. Wacht dus niet langer en koop hier snel en eenvoudig uw tandverzorging van Sensodyne. De Sensodyne-formules bevatten ofwel kaliumnitraat dat binnenin de tanden werkt en de gevoeligheid helpt verminderen ofwel strontiumacetaat dat de blootliggende tubuli binnenin het tandbeenweefsel afsluit om verlichting en langdurige bescherming tegen gevoeligheid te bieden. Proglasur-formules zijn pH-neutraal en hebben een laag-schurende werking om het zacht geworden glazuur van uw tand weer hard te maken.

Bij tweemaal per dag poetsen biedt Sensodyne-tandpasta verlichting bij gevoelige tanden, naast de voordelen van een dagelijkse tandpasta. Met Sensodyne kunt u weer zorgeloos genieten van een kopje warme thee of een glas ijskoud water.


1 - 20 van de 20 producten