Gratis levering vanaf € 49
€5 welkomstkorting WELKOM5
Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

Nutribird

Nutribird vogelvoer van Versele-Laga

Nutribird van Versele-Laga zijn wetenschappelijk uitgebalanceerde pellets voor vogels. Dankzij het uitgebreide assortiment bestaat er een aangepaste formule per vogelsoort. Wanneer je bijvoorbeeld veel wil kweken, kan je best kiezen voor de pellets met een verhoogd gehalte aan eiwitten, vitaminen en aminozuren.

Simpelweg kwaliteitsvoeding

Op zoek naar vogelvoer van de hoogste kwaliteit? Kies dan voor Nutribird! Dit vogelvoer is op wetenschappelijke wijze samengesteld. Elk type vogelvoer bevat dan ook een evenwichtige combinatie van hoogwaardige en noodzakelijke vitamines.

Nutribird Online Bestellen? Dat doe je bij Pazzox aan de laagste prijzen voor de beste kwaliteit!

Voor alle vogels

Wij bieden het complete assortiment van Nutribird aan, geschikt voor: papegaaien, dwergpapegaaien, kleine- en grasparkieten, grote parkieten, kanaries, beo’s, insecten- en vruchtenetende vogels, duiven, inlandse vogels, tropische of exotische vogels (toekans, neushoornvogels, …) en verder ook andere vogels in het algemeen. Onze bestsellers zijn onder meer: Nutribird A21, Nutribird P15 (Tropical of Original), Nutribird A19 en Nutribird B14.

Vaste waarden zijn het onderhoudsvoer samen met het kweekvoer voor een optimale gezondheid.

Het Nutribird vogelvoer bevat ook opfokvoer en andere producten die gebruikt kunnen worden voor handopfok van babyvogels, vogels met darmstoornissen of voer ter ondersteuning van de darmflora van vogels. Kortom alles wat jouw vogels nodig hebben vind je terug in deze pellets.

Vaak gestelde vragen

Wat is het verschil tussen de Tropical en de Original variant bij Nutribird?

Het verschil in de Tropical (ofwel Mixed/Multi-colored pellets) en de Original variant (ofwel Traditional/Monocolor pellets) zit hem slechts in de smaak. De ene vogel heeft een voorkeur voor de Tropical variant, en de andere heeft liever de Original.

Waar kan ik een gebruiksaanwijzing terugvinden?

Bij elk artikel hebben wij een link voorzien naar de gebruiksaanwijzing. Dit kan je ook terugvinden op de website van Versele Laga zelf.

Koop / Bestel Nutribird snel, veilig en goedkoop bij Pazzox!

Loading animation
- van de producten