Eigenschappen

Maak kennis met onze ultieme StudentBox. De box zit boordevol hoogwaardige vitaminen, mineralen en plantenextracten die je helpen een intellectuele intense periode door te komen. De juiste voedingsstoffen zijn belangrijk voor je geheugen en fysieke prestatie! 

Je vindt hier een assortiment zorgvuldig geselecteerde voedingssupplementen die positieve effecten hebben op je geest en lichaam. Van energieke vitaminen tot plantenextracten die je energielevel verhogen, prestatie verbeteren en stressgehalte verlagen.

Om te beginnen selecteerden we de Biocure Long Action Intellect - met 8 uur durende werking - die je concentratievermogen stimuleert en stress vermindert. Deze formule is samengesteld met vitamine B3, B6, ijzer, siberische ginseng en guarana. De vitamines B en het mineraal ijzer spelen een belangrijke rol bij je energielevel. Ginseng is een adaptogeen, dat wil zeggen dat de stof in de plant het aanpassingsvermogen van je lichaam verhoogt. Je kan beter omgaan met veranderingen, omgevingsfactoren zoals geluidsoverlast en stress. Guarana is een natuurlijke bron van cafeĆÆne en bevordert je alertheid. Je partner tijdens de blok!

Daarnaast hebben we de Biocure Max Boost, een krachtig voedingssupplement, gekozen omdat het zorgt voor een snelle energieboost en focus tijdens de examendagen. Het supplement is rijk aan cafeĆÆne wat bijdraagt tot verbetering van alertheid en focus. Taurine draag bij tot het goed functioneren van het zenuwstelsel en spieren, het vitamine B-complex draagt bij tot vermindering van vermoeidheid, zink draagt bij tot een normale cognitieve functie en ginseng is goed voor het concentratievermogen. Perfect tijdens je examen! Getest en goedgekeurd door studenten, bekijk hier de test.

Heb je ā€™s avonds een kortdurige energieboost nodig? Dextro Energy of glucosetabletten doen je bloedsuikerspiegel snel stijgen, waardoor je lichaam snel een korte energiepiek krijgt. Geschikt om ā€™s avonds nog eens je samenvatting te herhalen!

Tot slot hebben we snelwerkende relaxerende druppels van Sediplus Relax Direct toegevoegd. De combinatie van meidoorn, stinkende ballote en passiebloem helpen je kalmeren en ontspannen waardoor je slaapkwaliteit bevordert. Perfect om sneller in te slapen!

Ben je op zoek naar een natuurlijke en effectieve manier om je energie te verhogen, je prestatie te verbeteren en stress te verminderen, dan is de StudentBox de perfecte keuze. 

StudentBox bestaat uit:

 • Biocure Long Action Intellect 40 Tabletten:  om concentratie te verbeteren en stress te verminderen tijdens de blok
 • Biocure Max Boost 10 Tabletten: voor een snelle energieboost en focus tijdens je examen
 • Sediplus Relax Direct 30ml: om je te helpen kalmeren en ontspannen
 • Dextro Energy: korte energieboost om je samenvatting 's avonds te herhalen
 • Bic Balpen: om je examenvragen op te lossen

+ Stalen

Gebruiksadvies

Biocure Long Action Intellect 40 Tabletten

 • Tijdens de blok
 • Jongeren vanaf 12 jaar: 1 tablet per dag.
 • Studenten vanaf 18 jaar: 2 tabletten per dag.
 • Bij voorkeur in de voormiddag innemen met een beetje water.

Biocure Max Boost 10 Tabletten

 • Tijdens je examen
 • Vanaf 12 jaar: Neem 1 tablet, bij voorkeur in de voormiddag met een beetje water.

Sediplus Relax Direct 30ml

 • Om je te helpen kalmeren en ontspannen
 • Vanaf 12 jaar: 15 druppels, 3 keer per dag
 • Vanaf 12 jaar:  toediening per keer hangt af van het gewicht in de tabel
Gewichthoeveelheid per keer
15 - 20 kg6 druppels
20 - 25 kg8 druppels
25 - 30 kg10 druppels
30 - 35 kg12 druppels
35 - 40 kg14 druppels

De druppels moeten worden verdund in 100 ml water of 100 ml gesuikerde drank. Sinaasappelsap is bijzonder geschikt voor het innemen van Sediplus Relax Direct. De inname gebeurt bij voorkeur voor de twee hoofdmaaltijden en bij het slapen gaan.

Dextro Energy

 • Innemen bij energiedip, wanneer je een korte energiepiek nodig hebt


Kenmerken
Artikelcode BOX_LB

StudentBoxDe box zit boordevol hoogwaardige vitaminen, mineralen en plantenextracten die je helpen een intellectuele intense periode door te komen

40,79

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Direct leverbaar

Bestel voor 13u, vandaag verzonden

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 Ć  2 werkdagen

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Uit handel

Dit product is uit handel

Product is momenteel niet beschikbaar.