€5 Welkomstkorting 🎁 vanaf €49 WELKOM5
Lage prijs
Onze Keuze

Voedingssupplement bij opvliegers door menopauze
Ontdek waarom

Eigenschappen

Sérélys is een voedingssupplement zonder hormonen voor de perimenopauze en de menopauze. Sérélys draagt dankzij de gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen bij tot het behoud van het welzijn tijdens de menopauze.

Opvliegers worden gekenmerkt door een plots opkomend warmtegevoel dat opstijgt vanuit de borst naar het gelaat en dat binnen enkele seconden aanleiding geeft tot een bijzonder onaangename transpiratie. Soms worden ze vervangen door overvloedig zweten: de indruk het voortdurend te warm te hebben.

Ze komen voor vanaf de perimenopauze (de periode van 3 tot 5 jaar die de echte menopauze voorafgaat) terwijl de maandstonden nog niet zijn opgehouden maar zeer onregelmatig zijn geworden.

Op het ogenblik van de echte menopauze, met name het definitief uitblijven van de maandstonden sinds minstens één jaar, komen deze opvliegers gedurende min of meer lange tijd voor bij 75% van de vrouwen (20% van de vrouwen heeft er last van tot de leeftijd van 65 jaar).

Deze warmteopwellingen zijn voor vele vrouwen bijzonder moeilijk te verduren wanneer ze jouw slaapkwaliteit verminderen, je vaak en herhaaldelijk storen tijdens jouw privé- of beroepsleven of je verplichten je regelmatig te verfrissen. De menopauze kan ook gepaard gaan met een tijdelijk gevoel van vermoeidheid en uitputting.

 • Sérélys is een voedingssupplement te gebruiken bij de verschijnselen van menopauze. Het is een innovatief voedingssupplement uit de biotechnologie, dat voor het eerst 3 actieve bestanddelen combineert:
  • PureCyTonin® PI complex, uit gestandaardiseerde gezuiverde cytoplasmatische extracten van pollen
  • PureCyTonin® GC complex, uit gestandaardiseerde gezuiverde cytoplasmatische extracten van pollen
  • Vitamine E, die de cellen helpt beschermen tegen oxidatieve stress
 • Het omhulsel van de pollen draagt de allergieverwekkende stoffen (allergenen) van de pollen: dankzij het exclusieve extractieprocedé van Sérélys wordt gezuiverd cytoplasma bekomen en worden alle pollenallergenen verwijderd.
 • Sérélys draagt dankzij de gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen bij tot het behoud van het welzijn tijdens de menopauze. De gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen uit Sérélys worden gebruikt bij opvliegers. Ze hebben een positieve invloed op de energie en helpen bij kortstondige vermoeidheid.

Indicatie

Bij perimenopauzale klachten en ongemakken tijdens de menopauze

Gebruiksadvies

 • 2 tabletten per dag 's morgens of 's avonds.
 • Dit product is niet bestemd voor zwangere vrouwen of kinderen. Kan een evenwichtige voeding en gezonde levensstijl niet vervangen. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.
 • Effect is merkbaar vanaf 4 weken
 • Maximale effect is na 2 maanden

Ingrediënten

Ingrediënten: 160 mg gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen / 11,07 mg D-α-tocoferolacetaat waarvan 5 mg D-α-tocoferol (vitamine E) / Vulstof: isomalt - microkristallijne cellulose / Glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose - hydroxypropylcellulose - microkristallijne cellulose - stearinezuur - titaandioxide - ijzeroxide / Antiklontermiddel: magnesiumstearaat – siliciumdioxide

Sérélys bevat geen hormonen, geen gluten en geen bètacaroteen. Dit voedingssupplement heeft geen fytoestrogene activiteit.

 


Kenmerken
Vorm & Textuur Sliktabletten
Kenmerken Glutenvrij
Artikelcode 2719201

Serelys 60 Tabletten Bij Opvliegers Door MenopauzeVoedingssupplement zonder hormonen dat bijdraagt tot het verminderen van de menopauzale klachten.

34,95 28,28

-19% info

Je bespaart € 6,67

Direct leverbaar

Bestel voor 23u59, morgen verzonden

Direct leverbaar

Bestel voor 23u59, morgen verzonden

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Uit handel

Dit product is uit handel

Gratis geleverd vanaf 2 stuks

Voor dit product geldt een maximum bestelhoeveelheid van 50 stuks. Voor een grotere bestelling, gelieve de klantendienst te contacteren.

 • Echte Belgische apotheek
 • Gratis thuisbezorging vanaf € 49,-
 • Beoordeling van klanten: 4.6/5

Opgelet Contacteer je behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.

A.Vogel Famosan Contour
25,95 18,81
info

“Advies via de chat verliep voortreffelijk.”

Trustpilot stars

door Sien

Uitstekend 4,6 gebaseerd op 20.731 reviews

Advies nodig?

Onze apothekers staan voor je klaar
Julie Apotheker

Julie

Apotheker