Gratis levering vanaf € 39 Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

Repadrop Fl. 10ml17,00 13,77

-19%

Je bespaart € 3,23

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Direct leverbaar

Bestel voor 15u, vandaag verzonden

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Uit handel

Dit product is uit handel

Voor dit product geldt een maximum bestelhoeveelheid van 20 stuks. Voor een grotere bestelling, gelieve de klantendienst te contacteren.

  • Echte Belgische apotheek
  • Gratis thuisbezorging vanaf € 39,-
  • Beoordeling van klanten: 9.2/10 - 19.665 beoordelingen

Verzendmethode: DPD Verzendmethode: Bpost Betaalmethode: Bancontact Betaalmethode: Visa Betaalmethode: Mastercard Betaalmethode: Paypal


Repadrop is samengesteld op basis van hyaluronzuur, glycerofosforylcholine en D-panthenol die herstel en herepithelisatie van het hoornvlies bevorderen.

Het vergroot het volume van de traanfilm en verbetert de stabiliteit.

Vitaminen B 12 en B 6 verbeteren de beschermende capaciteit van het oogoppervlak door de aanvallen van externe en chirurgische middelen te beperken.

Zonder conservatieve agent.

Indicatie

Medisch hulpmiddel aanbevolen voor de smering en bescherming van het hoornvlies, evenals voor de behandeling van oogongemakken en pijnlijke symptomen veroorzaakt door vreemde voorwerpen, externe middelen, chirurgische ingrepen en trauma's die baat kunnen hebben bij lokale behandeling .

Gebruik

Was uw handen grondig voordat u het product gebruikt. Druppel 2 à 3 keer per dag een of twee druppels in elk oog of zoals voorgeschreven door de arts. Zorg ervoor dat de punt van de fles niet in contact komt met het oog.

Compatibel met het dragen van contactlenzen.

Samenstelling

Natriumzout van hyaluronzuur, α-glycerofosforylcholine, vitamine B 12 (cyanocobalamine), vitamine B 6 (pyridoxinehydrochloride), D-panthenol, gebufferde isotone oplossing pH 7,2.

Eigenschappen
Vorm & Textuur Druppels
Kenmerken Geen bewaarmiddelen

Artikelcode: 3770302