€5 Welkomstkorting 🎁 vanaf €49 WELKOM5

Eigenschappen

Progyn is een voedingssupplement dat helpt om de vaginale flora te herstellen en gezond te houden. Het bevat een speciale mix van probiotische bacteriën, waaronder lactobacillus, die van nature in de vagina voorkomen en een belangrijke rol spelen bij het behouden van een gezond vrouwelijk evenwicht.

Indicatie

Aangewezen bij wie extra ondersteuning nodig om de vaginale flora gezond te houden zoals tijdens de menstruatie, menopauze, overmatige hygiëne, zwangerschap en borstvoeding.

Door dagelijks Progyn te gebruiken, kan je de natuurlijke balans van bacteriën in de vagina ondersteunen en de groei van schadelijke bacteriën remmen. Dit kan helpen om vaginale infecties te voorkomen en de symptomen van bestaande infecties te verminderen.

Gebruiksadvies Progyn

Gebruik 1 tot 2 capsules per dag gedurende minstens 20 dagen. Voor een optimaal resultaat vermijd je best om Progyn met warme dranken of maaltijden in te nemen.

Ingrediënten

Bacteriën: Lactobacillus brevis PHA-131 80 mg, Lactobacillus acidophilus PHA-122 80 mg, Lactobacillus rhamnosus PHA-152, 40 mg. Concentratie: 2,5 miljard levende bacteriën/capsule bij de productie. FructoOligoSaccharide : 20 mg. Antioxidant: ascorbinezuur. Vulstof : maltodextrine. Stabilisator : magnesiumstereaat. Capsule : gelatine, E171 (koosjer + halal)

Voorzorgsmaatregelen

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervangmiddel voor een gevarieerde voeding. Voedingssupplement. Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren.


Kenmerken
Vorm & Textuur Capsules
Artikelcode 2411841

Progyn Probiotica Vrouwelijk Evenwicht 60 CapsulesVoedingssupplement op basis van probiotica dat helpt de vaginale flora te herstellen en gezond te houden

38,50 34,65

-10% info

Jouw voordeel € 3,85

Uit handel

Dit product is uit handel

Direct leverbaar

Bestel voor 23u59, morgen verzonden

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Uit handel

Dit product is uit handel

Vervangen door Progyn Probiotica Vrouwelijk Evenwicht 64 Capsules.