Eigenschappen

Iedereen gaat wel eens door een moeilijke periode waarin je stress ervaart, te weinig slaapt of je je laat meesleuren door neerslachtige gevoelens. Wanneer de overmatige druk blijft aanhouden en je niet meer tot rust kan komen, raakt je lichaam uitgeput. Je komt terecht in een negatieve spiraal, je voelt je uitgeblust en balanceert op het randje van een mentale dip. Wees alert voor de alarmsignalen van je lichaam en trek tijdig aan de noodrem.

Onze Mental Balance Box helpt je alvast op weg om je mentale evenwicht terug te vinden. Deze box bevat onze selectie aan producten die je terug doen bruisen van energie en levensvreugde.

Samenstelling

Moodlab Positive Mind & Energy 60 capsules

Moodlab Positive Mind & Energy geeft je een krachtige duw in de rug. Het voorkomt en vermindert je vermoeidheid, verbetert je fysieke paraatheid en geeft energie bij een mentale en fysieke dip. Positive Mind & Energy pakt je negatieve gevoelens aan en draagt bij aan een beter welbevinden, waardoor het makkelijker kan zijn om je zorgen te overzien. Daarnaast bezorgt dit supplement je ook herwonnen energie om er weer tegen aan te gaan.

Positive Mind & Energy combineert Saffranum met ginseng en rhodiola. Saffranum is een hoogwaardig saffraan dat het emotioneel evenwicht helpt te bewaren en zorgt voor het behouden van een positief humeur en een goede gemoedstoestand. Saffraan wordt ook wel eens een geluksbrenger genoemd. Ginseng draagt bij tot het energiepeil en de vitaliteit en rhodiola draagt bij tot een normaal mentaal vermogen. 

Ingrediƫnten
Per 2 capsules: 30mg Saffranum, 300mg rhodiola en 400mg ginseng. 

Gebruik
Als aanvangsdosis wordt aanbevolen om 2 capsules tijdens de maaltijd in te nemen gedurende 20 dagen. Daarna kan overgeschakeld worden op een onderhoudsdosis van 1 capsule per dag tijdens de maaltijd.

De firma Moodlab streeft er naar om zo ethisch & eco-vriendelijk mogelijk te zijn, daarom zijn er geen overbodige verpakkingen zoals blisters en omdoosjes. De producten zijn geschikt voor vegetariƫrs en zijn 100% vegan.

Pharma Nord D-Pearls 800 40 capsules

Vitamine D is belangrijk voor de opbouw en sterkte van je botten, spieren en gebit, maar ook voor je weerstand en mentale toestand. 

Gebruik
1 capsule (=800 IU vitamine D3) per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd

Allerlei (luxe)stalen

De Mental Balance Box werd aangevuld met allerlei stalen die bijdragen tot je mentaal en fysiek welzijn, zoals: rustgevende thee, een krachtige energieshot, een supplement om je reserves aan te vullen, een product om je te helpen relaxen, ā€¦


Kenmerken
Artikelcode BOX_MB_2

Mental Balance BoxDe box bevat een selectie aan producten die je terug doen bruisen van energie en levensvreugde

34,00

Direct leverbaar

Bestel voor 13u, vandaag verzonden

Direct leverbaar

Bestel voor 13u, vandaag verzonden

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 Ć  2 werkdagen

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Uit handel

Dit product is uit handel

Dit product heeft een beperkte voorraad van 1 stuks.

  • Echte Belgische apotheek
  • Gratis thuisbezorging vanaf ā‚¬ 49,-
  • Beoordeling van klanten: 4.6/5

Advies nodig?

Onze experts staan voor je klaar
Julie Apotheker

Julie

Apotheker

Jolien Beauty expert

Jolien

Beauty expert