Gratis levering vanaf € 39
5% welkomstkorting WELKOM5
5% welkomstkorting WELKOM5
Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

Lepivits Vit D3 Max 3000ui Caps 6016,30 (-10%)

14,67

Je bespaart € 1,63

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Direct leverbaar

Bestel voor 13u, vandaag verzonden

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Uit handel

Dit product is uit handel

Voor dit product geldt een maximum bestelhoeveelheid van 20 stuks. Voor een grotere bestelling, gelieve de klantendienst te contacteren.

  • Echte Belgische apotheek
  • Gratis thuisbezorging vanaf € 39,-
  • Beoordeling van klanten: 9.2/10 - 19.365 beoordelingen

Verzendmethode: Bpost Verzendmethode: DPD Betaalmethode: Bancontact Betaalmethode: Visa Betaalmethode: Mastercard Betaalmethode: Paypal


Gezien de vele gunstige effecten van vitamine D op de gezondheid * hebben de EFSA en de Conseil supérieur de la santé de referentie-inname herzien tot 3000 IU / dag. De Vit D3 Max van LEPPIN optimaliseert deze inname door 3000 IE vitamine D te combineren met een extract van lijnolie, rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren, waaronder alfa-linoleenzuur. De stabiliteit van vetzuren wordt gegarandeerd door de toevoeging van een antioxidantcomplex dat natriumascorbaat bevat. De goede vetten in vlas dragen niet alleen bij aan de intestinale absorptie van cholecalciferol, maar ook aan de expressie van cellulaire receptoren van vitamine D. Dit voedingssupplement zorgt voor een optimale dagelijkse inname van vitamine D.

Studies:

1] Evolutie van de dagelijkse referentie-innames (RA) (vóór de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH)) en maximumgehalten voor vitaminen en mineralen; AFSCA 2018 Bosomworth NJ. Epidemische vitamine D-deficiëntie tegengaan. Can Fam Physician 2011;57:1-6.

Indicatie
  • Vitamine D is betrokken bij de assimilatie en fixatie van calcium op de botstructuur en draagt bij tot de goede ontwikkeling van spiermassa;
  • Vitamine D verhoogt de activiteit van macrofagen en bevordert de productie van anti-infectieuze peptiden en ontstekingsremmende cytokines. Het draagt bij aan de goede werking van het immuunsysteem;
  • Vitamine D speelt ook een rol bij de expressie van meer dan 200 genen, wat het belang ervan bij gezondheidsstoornissen zoals overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, neurodegeneratieve ziekten, kanker, enz. Verklaart. .) Het door de laboratoria aanbevolen serumniveau is 30 tot 80 ng / ml.
Gebruik
Dosering:

1 capsule per dag bij een maaltijd en een glas water. Alleen voor volwassenen.

Eigenschappen
Voedingswaarde van de bestanddelen :
  • De cholecalciferolvorm in combinatie met lijnzaadpoeder verhoogt de biologische beschikbaarheid van vitamine D.
  • De vetzuren worden gestabiliseerd door een natuurlijk natriumascorbaat antioxidant.
Samenstelling
Ingrediënten

Lijnzaadoliepoeder (Linum usitatissimum - draagstoffen: maïssiroop, zetmeel, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, antioxidant: natriumascorbaat) - rijstzetmeel; capsule omhulsel: pullulan - vitamine D3 (cholecalciferol).

Voedingsanalyse 1 caps R %*

Lijnzaadolie poeder (zaad)

125mg -
Vitamine D 75μg = 3000UI 1500

Artikelcode: 3912268

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.