€5 Welkomstkorting 🎁 vanaf €49 WELKOM5

IMUTIS zorgt voor HET NATUURLIJKE EVENWICHT VAN DE DARMFLORA

Gebruik

Gebruik

1 à 4 capsules per dag.

Kenmerken

Eigenschappen

De meest voorkomende bacteriën in onze darmflora zijn de lactobacillen en bifidobacteriën. Ze spelen allebei een belangrijke rol in het intestinale ecosysteem.

De gist in Imutis is Saccharomyces boulardii. Deze giststam heeft het voordeel dat hij resistent is tegen de zuurtegraad en de proteolyse ter hoogte van de maag, wanneer de capsule Imutis tijdens de maaltijd wordt ingenomen.

In het maagdarmkanaal is de gist in staat om op korte tijd hoge concentraties te bereiken en daar onder een levende vorm stand te houden. De gist blijft echter niet permanent aanwezig in de intestinale flora.

Contra indicatie

Voorzorgen

Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, moet u eerst uw arts raadplegen alvorens een voedingssupplement in te nemen.

Zoals voor elk voedingssupplement dat gisten of levende bacteriën bevat, wordt de inname van Imutis afgeraden aan immunodepressieve patiënten.


Kenmerken
Bijsluiter Lees aandachtig de bijsluiter
Artikelcode 3571015

Imutis Nf Caps 50IMUTIS zorgt voor HET NATUURLIJKE EVENWICHT VAN DE DARMFLORA Gebruik Gebruik 1 à 4 capsules per dag. Kenmerken De meest voorkomende bacteriën in onze darmflora zijn ...

36,65 32,99

-10% info

Jouw voordeel € 3,66

Uit handel

Dit product is uit handel

Direct leverbaar

Bestel voor 23u59, morgen verzonden

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Uit handel

Dit product is uit handel

Vervangen door Imutis Max 60 Capsules.