€5 Welkomstkorting 🎁 vanaf €49 WELKOM5

Peptan® collageen peptiden zijn Type I Collageen Peptiden. Dit betekent dat ze identiek zijn aan het collageen aanwezig in de beenderen en huid van het menselijk lichaam. Peptan® is een zeer zuiver, natuurlijk bioactief product, dat meer dan 97% eiwit bevat (gebaseerd op droog gewicht). Onze collageen is van mariene oorsprong en tevens Kosher- en Halal gecertificeerd.

Peptan® collageen peptiden heeft een snelle biologische beschikbaarheid. De gehydrolyseerde vorm zorgt voor een gemakkelijke vertering bij de mens en een excellente absorptie. Meer dan 90% van de Peptan® collageen peptiden zijn verteerd en beschikbaar als kleine peptiden in het bloed binnen 1 uur na inname. Het is een bioactief ingrediënt dat specifiek werd ontwikkeld omwille van de verschillende gezondheidsvoordelen en functionele eigenschappen.

Peptans® unieke aminozuur samenstelling:

Peptan® bevat 18 aminozuren, de bouwstenen van onze weefsels en de hoofdcomponent van proteïnen. Glycine, proline en hydroxyproline vertegenwoordigen ongeveer 50% van Peptans® totale aminozuur gehalte; de glycine en proline concentratie in Peptan® is 10 tot 20 keer hoger dan in andere proteïnen. Bijgevolg biedt Peptan® gezondheidsvoordelen die niet in andere eiwitbronnen kunnen gevonden worden.

Bewezen gezondheidsvoordelen:

Collageen type 1 komt voornamelijk voor in de huid, botten, pezen, ligamenten, spieren, gewrichtkapsel, meniscus en bloedvaten.

Beschermen van gewrichten: de werkzaamheid van Peptan om de functie van de gewrichten te verbeteren en het ongemak te reduceren wordt ondersteund door wetenschappelijke studies inclusief in vitro, in vivo en klinische trials.

Verstevigen van beenderen: indien toegediend als supplement, kunnen collageen peptiden de opbouw en het behoud van gezonde en sterke beenderen ondersteunen, zoals aangetoond in meerdere in vitro, in vivo en klinische trials. Peptan® kan het best gecombineerd worden met calcium en vitamine D om optimale resultaten te bekomen.

Behoud van spiermassa: sarcopenia is het leeftijdsgebonden verlies van spiermassa en - functie. Oefeningen en adequate inname van gemakkelijk verteerbare proteïnen is van vitaal belang om de effecten van deze aandoening tegen te gaan. Als bioactieve proteïne, kan Peptan® helpen bij het behoud van spiermassa.

Gezonde en mooie huid: een mooie huid aan de buitenkant heeft een gezonde basis aan de binnenkant nodig en collageen peptiden, kunnen de kwaliteit van de huid significant verbeteren.

Gebruik

1 à 3 afgestreken maatschepjes oplossen in 200 à 250 ml water of drank naar keuze.

Kenmerken

Kosher- en Halal-gecertificeerd.

Samenstelling

Samenstelling per afgestreken maatschepje:

Gehydrolyseerde viscollageen Type 1 - Peptan 4g


Kenmerken
Vorm & Textuur Poeder
Artikelcode 4386751

DeBa Collagen Marine Poeder 250gPeptan® collageen peptiden zijn Type I Collageen Peptiden. Dit betekent dat ze identiek zijn aan het collageen aanwezig in de beenderen en huid van het menselijk lichaam. Pepta...

25,30 17,14

-32% info

Jouw voordeel € 8,16

Direct leverbaar

Bestel voor 15u, vandaag verzonden

Direct leverbaar

Bestel voor 15u, vandaag verzonden

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Uit handel

Dit product is uit handel

Gratis geleverd vanaf 3 stuks

Dit product heeft een beperkte voorraad van 26 stuks.

  • Echte Belgische apotheek
  • Gratis thuisbezorging vanaf € 49,-
  • Beoordeling van klanten: 4.6/5

Opgelet Contacteer je behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.

Proshield Plus Huidbeschermer Zalf Tube 115g
28,49 20,52
info

A.Vogel Creme Bioforce
9,89 6,49
info

Aomix-g Caps 80 X 605mg
28,99 24,69
info

“Al een aantal keer besteld en altijd in orde! Scherpe prijzen en snel geleverd. Heel tevreden!”

star-yellowstar-yellowstar-yellowstar-yellowstar-yellow

door Karel L

Advies nodig?

Onze experts staan voor je klaar
Julie Apotheker

Julie

Apotheker

Jolien Beauty expert

Jolien

Beauty expert