company

Met onze checklist ben je volledig festivalproof!

Petra Geschreven door Petra - - EHBO & Thuiszorg

Binnenkort wordt opnieuw de aftrap gegeven voor het festival seizoen. Het is altijd even nadenken en puzzelen ; wat zijn de weersverwachtingen, wat trek ik aan, wat neem ik allemaal mee? Iedereen legt zijn eigen accenten maar een festival-kit is toch een must. Hieronder sommen we de voornaamste producten op die niet mogen ontbreken.

Met onze checklist ben je volledig festivalproof!

Zonnecrème

Een zonovergoten festival is natuurlijk ideaal. Toch moet je je voldoende beschermen zodat zonnebrand de pret niet kan bederven. Gebruik daarom een zonnecrème met voldoende hoge beschermingsfactor en smeer je zeker om de vier uur opnieuw in. Een zonnecrème met waterresistentie geniet onze voorkeur omdat deze optimaal blijft werken bij transpiratie. De zonnecrème van La Roche Posay dry touch ip50+ is hiervoor ideaal!

Oordoppen

Wanneer je een festival bezoekt word je toch al snel een paar uur aan bonkende beats blootgesteld. Bescherm daarom je oren met OORDOPPEN want gehoorschade kan vaak niet worden teruggedraaid. Je hoort hiermee nog steeds de muziek, maar het binnenkomende geluid wordt gedempt. Onze favoriet: de Party Plug oordoppen van Alpine!

Oordoppen

Anti-insectenspray

Oh jawel, ook op festivals komen irritante insecten rond onze oren zoemen. Gebruik een anti-insectenspray om jeukende beten te voorkomen. Als je zowel een zonnecrème als anti-insectenspray wil gebruiken, moet je eerst het zonneproduct aanbrengen en 30-45min wachten vooraleer je de anti-insectenspray gebruikt. In het Mouskito gamma vindt je alle producten terug om insecten af te weren.

Ook niet te vergeten

Pleisters, condoomspincet, ontsmetting en pijnstillers mogen in je festivalkit ook niet ontbreken.

Let’s Rock The Festival With PAZZOX!

Producten in dit artikel

Alpine PartyPlug 1 Paar Oordoppen
9,61
16,01 Adviesprijs

info
Mouskito Travel Zuid-Europa Spray DEET Anti-muggen 100ml
13,46
14,95 Adviesprijs

info
Hansaplast Med Universal Strips 40 47791
4,77
5,30 Adviesprijs

info
Durex Love Condoms 6
4,11
5,99 Adviesprijs

info


Terug naar overzicht