Vichy

Vichy biedt een zeer gevarieerde waaier aan verzorgingsproducten voor alle huidtypes en alle leeftijden. De formules werden nauwkeurig samengesteld zodat ze geschikt zijn voor de gevoelige huid. Wereldwijd aanbevolen door 70.000 dermatologen. 

Onze missie is om vrouwen en mannen te helpen de gezondheid van huid & hoofdhuid te maximaliseren in elk stadium van het leven. Onze formules zijn met zorg samengesteld, klinisch getest en geschikt voor gevoelige huid. Vichy ontwikkelt sinds het begin van de 20e eeuw verzorgingsproducten op basis van het thermaal water uit het vulkanische gebied van de Franse Auvergne. Het water heeft een uitzonderlijk hoog gehalte aan mineralen en spoorelementen, waardoor het de huid gaat kalmeren, herstellen en versterken.

Voor de reiniging en verzorging van het gelaat heeft Vichy diverse producten aangepast aan verschillende huidtypes. Om te hydrateren is er Vichy Aqualia Thermal, de producten van Vichy Normaderm zijn geschikt voor een vette huid met imperfecties en Vichy Nutrilogie biedt een lijn voor de zeer droge gevoelige huid. Om huidveroudering tegen te gaan, gebruikt u Vichy Idéalia voor een jonge huid, Vichy Liftactiv bij rimpels en Vichy Neovadiol vanaf de menopauze. 

Verder biedt Vichy een uitgebreide keuze aan deodorants, hydraterende bodylotions en ontharingsproducten. Bovendien bestaat er een verzorgingslijn specifiek voor het verminderen van cellulitis. Ook shampoos aangepast aan verschillende haartypes en producten tegen haaruitval maken deel uit van het Vichy-gamma, deze kan je vinden onder Vichy Dercos. Naast de verzorgingsproducten heeft Vichy ook make-up ontwikkeld. Zo zijn er verschillende foundations voor alle huidtypes om een egale en stralende teint te bieden. Het gamma van Vichy Homme omvat verzorgingsproducten voor mannen, gaande van dagcrème tot scheerschuim. Tot slot heeft Vichy ook een uitgebreid assortiment aan zonneproducten om de huid van jongs af aan te beschermen.

Loading animation
van de producten
+ Cadeau
Vichy Capital Soleil Uv-age Daily SPF50+ 40ml
Vichy Capital Soleil Uv-age Daily SPF50+ 40ml
15,46
23,95 Adviesprijs

info
+ Cadeau
Vichy Capital Soleil UV-age Daily Getint SPF 50+ 40ml
Vichy Capital Soleil UV-age Daily Getint SPF 50+ 40ml
16,11
24,95 Adviesprijs

info
+ Cadeau
Vichy Capital Soleil Uv Clear SPF50+ 40ml
Vichy Capital Soleil Uv Clear SPF50+ 40ml
15,82
23,95 Adviesprijs

info