CeraVe

Cerave biedt huidverzorging aan voor iedereen. Het gamma aan verzorgingsproducten is ontwikkeld met de expertise van dermatologen om een ondersteunde oplossing te vinden om de huid te hydrateren en te herstellen. De producten bestaan uit een mix van drie essentiële ceramiden, vrije vetzuren en andere lipiden om de natuurlijke huidbarrière te herstellen en versterken. Door middel van een revolutionair afgifte systeem, namelijk Multi – Vesiclaire – Emulsie Technologie worden de hydraterende bestanddelen gedurende 24u afgeven, laag per laag, om de huid zacht te houden gedurende de hele dag.

Ontdek de Cerave producten:

Gezichtsreiniging

Onze gezichtsreinigingen zijn geformuleerd om te voldoen aan de noden van alle huidtypes zonder de huidbarrière te verstoren. Een gamma die varieert van traditionele gezichtsreiniging tot micellair water en zoveel meer. De zachte gezichtstreinigingen zijn geformuleerd om overtollig talg, onzuiverheden en make-up te verwijderen, terwijl het de huid verzacht en hydrateert.

Gezichtsverzorging

De hydraterende gezichtscrèmes zijn perfect aangepast om de huid de nodige hydratatie te geven die ze nodig heeft. Onze hydraterende dag- en nachtcrèmes bevatten actieve ingrediënten in hun formules om de huid glad en zacht te maken en voordelen te bieden aan alle huidtypes.

Lichaamsreiniging

Onze hygiëneproducten voor het lichaam reinigen de huid op een zachte, maar effectieve manier dankzij de formule die rijk is aan ceramiden om de huidbarrière te herstellen en gehydrateerd te houden. Met een gamma, dat geadapteerd is aan de verschillende problemen van de huid, is het vinden van een goede reiniging een belangrijke éérste stap naar een zachtere en gehydrateerde huid, na het douchen of een bad.

Lichaamsverzorging

Lotions, crèmes en hydraterende verzorgingen op basis van olie zijn de sleutel tot het voeden en hydrateren van de huid. Onze hydraterende verzorgingen voor het lichaam zijn geformuleerd met ceramiden om de huidbarrière te helpen herstellen en gehydrateerd te houden.

Specifieke verzorging

Blootstelling aan milieu-agressies zoals irritaties, maar ook dagdagelijkse activiteiten, verzwakken de gevoelige delen van de voeten, handen of oogcontouren. Passende en gerichte zorg is nodig om de huid te beschermen en de droogheid, roodheid en kloven te verminderen en tot een gezonde en zachte huid te herstellen. Ingrediënten zoals ceramiden, die de huidbarrière helpen versterken, of hyaluronzuur met hoge hydratatie, zijn bijzonder geschikt voor deze gebieden. De CeraVe-behandelingen concentreren deze actieve ingrediënten in een gepatenteerde MVE-technologie die zorgt voor een juiste concentratie in de huid gedurende de hele dag.

Loading animation
van de producten
Onze Keuze
CeraVe Hydraterende Crème Droge Tot Zeer Droge Huid 454ml
CeraVe Hydraterende Crème Droge Tot Zeer Droge Huid 454ml
12,96
22,45 Adviesprijs

info

Lichaamsverzorging voor de droge huid

CeraVe Balsem Hydraterend Pomp 454ml
CeraVe Balsem Hydraterend Pomp 454ml
15,47
24,95 Adviesprijs

info
Cerave Intensief Herstellende Balsem 88ml
Cerave Intensief Herstellende Balsem 88ml
9,15
14,75 Adviesprijs

info
CeraVe Intensief Herstellende Balsem 50ml
CeraVe Intensief Herstellende Balsem 50ml
7,09
11,45 Adviesprijs

info
CeraVe Balsem Hydraterend 177ml
CeraVe Balsem Hydraterend 177ml
8,35
13,45 Adviesprijs

info