Eigenschappen

Sérélys is een voedingssupplement zonder hormonen voor de perimenopauze en de menopauze. Sérélys draagt dankzij de gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen bij tot het behoud van het welzijn tijdens de menopauze.

Opvliegers worden gekenmerkt door een plots opkomend warmtegevoel dat opstijgt vanuit de borst naar het gelaat en dat binnen enkele seconden aanleiding geeft tot een bijzonder onaangename transpiratie. Soms worden ze vervangen door overvloedig zweten: de indruk het voortdurend te warm te hebben.

Ze komen voor vanaf de perimenopauze (de periode van 3 tot 5 jaar die de echte menopauze voorafgaat) terwijl de maandstonden nog niet zijn opgehouden maar zeer onregelmatig zijn geworden.

Op het ogenblik van de echte menopauze, met name het definitief uitblijven van de maandstonden sinds minstens één jaar, komen deze opvliegers gedurende min of meer lange tijd voor bij 75% van de vrouwen (20% van de vrouwen heeft er last van tot de leeftijd van 65 jaar).

Deze warmteopwellingen zijn voor vele vrouwen bijzonder moeilijk te verduren. Vooral wanneer ze jouw slaapkwaliteit verminderen, je vaak en herhaaldelijk storen tijdens jouw privé- of beroepsleven of je verplichten om je regelmatig te verfrissen. De menopauze kan ook gepaard gaan met een tijdelijk gevoel van vermoeidheid en uitputting.

Wat doet Sérélys?

 • Sérélys is een voedingssupplement te gebruiken bij de verschijnselen van menopauze. Het is een innovatief voedingssupplement uit de biotechnologie, dat 3 actieve bestanddelen combineert:
  • PureCyTonin® PI complex, uit gestandaardiseerde gezuiverde cytoplasmatische extracten van pollen
  • PureCyTonin® GC complex, uit gestandaardiseerde gezuiverde cytoplasmatische extracten van pollen
  • Vitamine E, die de cellen helpt beschermen tegen oxidatieve stress
 • Het omhulsel van de pollen draagt de allergieverwekkende stoffen (allergenen) van de pollen: dankzij het exclusieve extractieprocedé van Sérélys wordt gezuiverd cytoplasma bekomen en worden alle pollenallergenen verwijderd.
 • Sérélys draagt dankzij de gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen bij tot het behoud van het welzijn tijdens de menopauze. De gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen uit Sérélys worden gebruikt bij opvliegers. Ze hebben een positieve invloed op de energie en helpen bij kortstondige vermoeidheid.

Indicatie

Bij perimenopauzale klachten en ongemakken tijdens de menopauze

Gebruiksadvies

 • 2 tabletten per dag 's morgens of 's avonds.
 • Dit product is niet bestemd voor zwangere vrouwen of kinderen. Kan een evenwichtige voeding en gezonde levensstijl niet vervangen. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.
 • Effect is merkbaar vanaf 4 weken
 • Maximale effect is na 2 maanden

Ingrediënten

Samenstelling per 2 tabletten: 320 mg specifieke, gezuiverde en gestandardiseerde cytoplasma-extracten van pollen (mengsel van PureCyTonin® Complex PI en PureCyTonin® Complex GC); vulstoffen: microkristallijne cellulose, calciumwaterstoffosfaat dihydraat; glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, stearinezuur, calciumcarbonaat en karamel; 22,14 mg D-α-tocoferolacetaat; antiklontermiddel: magnesiumstearaat

Sérélys bevat geen hormonen, geen gluten en geen bètacaroteen. Dit voedingssupplement heeft geen fytoestrogene activiteit.

 


Kenmerken
Vorm & Textuur Sliktabletten
Kenmerken Glutenvrij
Artikelcode PR_2719201

Serelys Menopauze 3 x 60 Tabletten PromopakketVoedingssupplement zonder hormonen dat bijdraagt tot het verminderen van de menopauzale klachten.

73,40
104,85 Adviesprijs

-30% info

Jouw voordeel t.a.v. adviesprijs € 31,45

Direct leverbaar

Volgende werkdag verzonden

Direct leverbaar

Volgende werkdag verzonden

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Uit handel

Dit product is uit handel

Dit product wordt gratis geleverd

Dit product heeft een beperkte voorraad van 41 stuks.

 • Echte Belgische apotheek
 • Gratis thuisbezorging vanaf € 49,-
 • Beoordeling van klanten: 4.6/5

Ymea Silhouet Voedingssupplement Afslanken En Menopauze 128 Capsules
44,06
59,99 Adviesprijs

info

Ymea Dag & Nacht Voedingssupplement Menopauze 128 Capsules
41,95
59,99 Adviesprijs

info
A.Vogel Famosan Salvia
15,43
23,79 Adviesprijs

info

Advies nodig?

Onze experts staan voor je klaar
Julie Apotheker

Julie

Apotheker

Jolien Beauty expert

Jolien

Beauty expert