€5 Welkomstkorting 🎁 vanaf €49 WELKOM5

Creon bevat een enzymmengsel dat 'pancreaspoeder' wordt genoemd. • Pancreaspoeder wordt ook pancreatine genoemd. Het helpt om voedsel te verteren. De enzymen zijn afkomstig uit alvleesklieren van varkens. • De Creon-capsules bevatten kleine korrels die het pancreaspoeder langzaam afgeven in uw darmen (maagsapresistente microkorrels, minimicrosferen genoemd).

Gebruik

Creon wordt gebruikt voor de behandeling van 'exocriene pancreasinsufficiëntie'. Dat is een aandoening waarbij de pancreas (alvleesklier) onvoldoende enzymen aanmaakt om het voedsel te verteren. De aandoening komt vaak voor bij personen:

• met mucoviscidose, een zeldzame genetische ziekte;

• met een chronische ontsteking van de pancreas (chronische pancreatitis);

• bij wie een deel van de pancreas of de hele pancreas verwijderd is (partiële of totale pancreatectomie);

• met pancreaskanker. Creon 35.000 is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen.

'Hoe gebruikt u dit middel?'.

De behandeling met Creon verbetert de symptomen van exocriene pancreasinsufficiëntie, waaronder consistentie van de stoelgang (bv. vette stoelgang), buikpijn, winderigheid en stoelgangsfrequentie (diarree of constipatie), ongeacht de onderliggende aandoening. U mag dit product alleen gebruiken als uw arts bevestigd heeft dat u een van deze aandoeningen heeft en als uw arts de behandeling met dit product uitdrukkelijk heeft aanbevolen voor u. Zuigelingen en kinderen mogen dit product alleen gebruiken na aanbeveling door een arts en moeten onder medisch toezicht behandeld worden.

Wordt uw klacht na 5 dagen niet minder, of wordt hij zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts.


Kenmerken
Vorm & Textuur Capsules
Bijsluiter Lees aandachtig de bijsluiter
Artikelcode 4213815

Terugname van dit product is niet mogelijk, behalve in geval van gebrek! Wij raden aan om babymelk en geneesmiddelen in kleine aantallen te kopen, want soms mag je ze om medische redenen niet meer gebruiken. Om de kwaliteit van deze producten te garanderen, kunnen we ze niet retour aanvaarden of terugbetalen.

Creon 35000 420mg Maagsapresist Harde Caps200 HdpeCreon bevat een enzymmengsel dat 'pancreaspoeder' wordt genoemd. • Pancreaspoeder wordt ook pancreatine genoemd. Het helpt om voedsel te verteren. De enzymen zijn afkomstig uit...

102,18

Geneesmiddel

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Direct leverbaar

Bestel voor 15u, vandaag verzonden

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Uit handel

Dit product is uit handel

Product is momenteel niet beschikbaar.