Eigenschappen

Cavalor Bronchix Liquid is de snelste oplossing voor verkoudheden, droge hoest en congestie. Dit voedingssupplement supplement geeft ook nutritionele ondersteuning om de luchtwegen te openen voor een intensieve inspanning (maakt de luchtwegen vrij).

Cavalor Bronchix Liquid is een formule die de ademhaling ondersteunt. Hoesten door irritatie kan verschillende oorzaken hebben: het inademen van stof of stoffen die irritatie veroorzaken in de luchtwegen, een plotseling weersverandering of hypergevoeligheid. Kriebelhoest is vaak van tijdelijke aard, maar is toch vervelend en hinderlijk voor het paard. 

Hoesten is een natuurlijke reflex, maar met Cavalor Bronchix Liquid kan het efficiënter gemaakt worden en minder lastig voor het paard, aangezien de irriterende stof die de hoest veroorzaakt sneller zal verwijderd worden

Gebruiksaanwijzing

Sprenkel twee keer per dag 25 ml/ 0,85 fl. oz. over het voer, of los het op in het drinkwater; en dit gedurende minstens 5 dagen. Cavalor Bronchix Liquid kan ook een paar dagen voor een wedstrijd gebruikt worden om een optimale staat van de luchtwegen te bekomen. Maximumdosis: 100ml per dier per dag.

Samenstelling

Cavalor Bronchix Liquid is een vloeibare mengeling van essentiële oliën die gekend zijn voor hun slijmoplossend en verzachtende eigenschappen. De samenstelling zorgt voor een snel resultaat. Hierdoor is het voor het paard niet alleen gemakkelijker om te ademen, maar het heeft ook een heilzaam effect op het hele bronchiale systeem. Cavalor Bronchix Liquid bevat een mengeling van plantenextracten, waaronder eucalyptus, citroen en rozemarijn.


Kenmerken
Vorm & Textuur Oplossing of vloeistof
Diersoort Paarden
Toepassing Luchtwegen
Artikelcode 472624

Cavalor Bronchix Liquid Luchtwegen 1lCavalor Bronchix Liquid is de snelste oplossing voor verkoudheden, droge hoest en congestie. Dit voedingssupplement supplement geeft ook nutritionele ondersteuning om de luch...

39,07
47,50 Adviesprijs

-18% info

Jouw voordeel t.a.v. adviesprijs € 8,43

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Direct leverbaar

Bestel voor 15u, vandaag verzonden

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Uit handel

Dit product is uit handel

Product is momenteel niet beschikbaar.