Gratis levering vanaf € 39
5% welkomstkorting WELKOM5
5% welkomstkorting WELKOM5
Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

Cavalor An Energy Boost Energieboost 6x60g71,99 55,79

-23% info

Je bespaart € 16,20

Direct leverbaar

Volgende werkdag verzonden

Direct leverbaar

Volgende werkdag verzonden

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Uit handel

Dit product is uit handel

Dit product wordt gratis geleverd

Dit product heeft een beperkte voorraad van 5 stuks.

  • Echte Belgische apotheek
  • Gratis thuisbezorging vanaf € 39,-
  • Beoordeling van klanten: 9.2/10 - 20.083 beoordelingen

Verzendmethode: DPD Verzendmethode: Bpost Betaalmethode: Bancontact Betaalmethode: Visa Betaalmethode: Mastercard Betaalmethode: Paypal


Eigenschappen

Cavalor An Energy Boost is samengesteld om het paard van extra energie en belangrijke voedingsstoffen te voorzien; voor, tijdens en na zware inspanningen. 

Wanneer Cavalor An Energy Boost wordt toegediend voor zware inspanningen, wordt het paard voorzien van hoogwaardige voedingsstoffen om zijn prestaties te verbeteren en te behouden.  

Het product zorgt ervoor dat het paard energie krijgt in de vorm van snel opneembare koolhydraten. Tijdens zware inspanningen kan de glucosespiegel drastisch dalen met nadelige gevolgen voor de sportprestaties. 

Om ervoor te zorgen dat het paard met een optimale glucosespiegel aan de start komt, is het aangeraden Cavalor An Energy Boost toe te dienen vlak voor de inspanning (max. een half uur voor de inspanning). Bovendien verschaft de boost ook mineralen, vitamines en substraten die belangrijk zijn voor de spieractiviteit. 

Cavalor An Energy Boost wordt ook gebruikt na een wedstrijd of zware inspanning om het paard snel te laten recupereren. Sportpaarden transpireren vaak door inspanning, stress en transport. Via het zweet gaan er belangrijke electrolyten verloren, die instaan voor de omzetting van energie in spierkracht. 

Dit verlies kan het uithoudingsvermogen negatief beïnvloeden, waardoor vermoeidheid en zelfs uitputting toeslaan.  Aangezien weefselherstel wordt vergroot door de spieractiviteit , is er een stijgende vraag van nutriënten en bouwstenen nodig. 

Bovendien dient een verlies van electrolyten door transpiratie, stress of substraten (belangrijk voor de spieractiviteit) opnieuw te worden aangevuld om een snelle recuperatie te bekomen en een constante goede conditie te behouden. 

Vaak gestelde vragen

Kan ik tijdens de competitie Cavalor An Energy Boost gebruiken in plaats van een vitaminesupplement?

Cavalor An Energy Boost is ontwikkeld om een directe boost van voedingsstoffen (energie) te geven voordat het paard de wedstrijdarena in gaat. Als je paard tijdens meerdaagse evenementen op hoog niveau extra vitamines en mineralen nodig heeft, is Cavalor Pow’red Performance wellicht effectiever.

Kan ik Cavalor Kick Up vervangen door Cavalor An Energy Boost?

Cavalor An Energy Boost en Cavalor Kick Up hebben verschillende formuleringen. Daarom kan de een niet worden vervangen door de ander om een vergelijkbaar effect te verkrijgen. We adviseren om de twee producten te combineren om een intenser effect te verkrijgen.

Bestaat er een risico op een overdosis elektrolyten wanneer Cavalor An Energy Boost wordt gecombineerd met Cavalor Electrolyte Balance of Cavalor Electroliq Balance?

Het is veilig om Cavalor An Energy Boost te combineren met Cavalor Electrolyte Balance of Cavalor Electroliq Balance. Het lichaam kan geen elektrolyten opslaan en het overschot wordt uitgescheiden uit het lichaam via de urine. Zorg ervoor dat je paard altijd toegang heeft tot vers water wanneer je elektrolyten geeft. Overmatige suppletie wordt afgeraden omdat het invloed op de stofwisseling kan hebben.

Wat is de functie van de aminozuren in Cavalor An Energy Boost?

Cavalor An Energy Boost bevat bepaalde aminozuren die bekend staan om hun specifieke rol bij celgroei en immuniteit (lysine), vertering en mentaal welzijn (threonine) en stressvermindering (tryptofaan).

Hoe en wanneer moet ik elektrolyten gebruiken?

Elektrolyten bevatten mineralen die verloren gaan tijdens het zweten. Elektrolytensupplementen moeten worden gegeven afhankelijk van hoeveel je paard zweet. Zelf te mengen elektrolyten zijn minder effectief dan een professioneel geformuleerd mengsel omdat de balans tussen verschillende mineralen, alsmede de bron van deze mineralen en de kwaliteit van de absorptie ervan, cruciaal is.

Kenmerken
Vorm & Textuur Pasta
Diersoort Paarden
Voor Specifieke Levensfase Adult
Toepassing Energie & vitaliteit

Artikelcode: 472361