€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM2020 Vul deze code
in bij uw betaling

GRATIS LEVERING

vanaf € 39 aankoop

  • €5 welkomstkorting
  • Voor 16 u besteld, vandaag verzonden
  • Chat live met onze apothekers
 GRATIS LEVERING

Jouw Belgische online apotheek

Pazzox is één van de grootste online apotheken in België. Naast een uitgebreid assortiment voorschriftvrije geneesmiddelen voor uiteenlopende klachten en kwaaltjes, bieden we je tal van verzorgingsproducten, vitamines, voedingssupplementen, dieetvoeding, medische hulpmiddelen, ... van uiteenlopende merken zoals Eucerin, Filorga, Avène, Louis Widmer, Metagenics, Dermalex, A. Vogel, Nutricia, Vichy, ...

Uiteraard staan onze professionele apothekers ook steeds ter beschikking voor bijkomende informatie of deskundig advies. Praat met hen via onze online chatbox of neem contact met ons op.

Pazzox is de internetapotheek van Apotheek Dessein - een familiale groep van apotheken met twee generaties ervaring en kennis in farmacie. Pazzox is erkend door het FAGG (Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten) en draagt klantenwelzijn, discretie en veiligheid hoog in het vaandel. Vertrouwen is zeer belangrijk voor ons, ontdek hoe we er alles aan doen om jouw vertrouwen te verdienen.

Zorg goed voor jezelf en haal snel en discreet de producten uit onze online apotheek in huis!