€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 30

WELKOM2019 Vul deze code
in bij uw betaling

company

Boost je weerstand met onze tips!

Julie Geschreven door Julie - - Welzijn & Gezondheid

Je ziet het overal rond je heen: mensen die snotteren en hoesten. Helemaal normaal voor deze tijd van het jaar. Maar kan je er dan niks aan doen? Normaal beschermt je immuunsysteem jouw lichaam tegen schadelijke stoffen. Wanneer je weerstand echter verzwakt is, krijgen bacteriën en virussen vrij spel. Gelukkig kan je je afweermechanisme een handje helpen met onze tips!

Boost je weerstand tips

1. Ontspan en zorg voor een goede nachtrust

Stress en slaaptekort zijn nefast voor je weerstand. Probeer dus zoveel mogelijk stress te vermijden en las regelmatig een ontspannend momentje voor jezelf in. MetaRelax is een magnesiumsupplement aangevuld met vitamine B, D en taurine. Dit complex kan je helpen bij stresssituaties, vermoeidheid en bij een verminderende werking of krampen van de spieren.

Zorg bovendien ook voor een goede nachtrust. Hierbij kan Sleepyl helpen. Met zijn innoverende formule op basis van melatonine en hoge doseringen van gestandaardiseerde extracten van valeriaan en hop draagt Sleepyl bij tot een ontspannend effect vóór het slapengaan, het sneller in slaap vallen en uiteindelijk tot een kwalitatieve slaap zelf.

metarelax

2. Denk aan je vitamientjes

Gezonde voeding is van belang voor een goede weerstand. De meeste vitaminen halen we uit onze groenten en fruit. Vergeet echter zeker vitamine D niet en kom regelmatig buiten in de frisse lucht! Tijdens de wintermaanden zie je sowieso minder zonlicht, waardoor de aanmaak van vitamine D een stuk minder is. Fultium-D3 is je dagelijkse dosis zon in een blauw pilletje en vult je tekort aan vitamine D weer aan.

Om ervoor te zorgen dat je reserves van vitaminen en mineralen goed aangevuld zijn, kan het geen kwaad om tijdens de koude maanden voedingssupplementen te slikken. Biocure Resist LA is een bron van vitaminen en bevat daarnaast stoffen die bijdragen tot een sterke natuurlijke weerstand.

vitaminen

3. Preventie en een goede hygiëne

Ziektekiemen bevinden zich overal op alle openbare plaatsen. Was dus in eerste plaats regelmatig je handen. Handig zijn ook desinfecterende handgels, die je handen ineens ontsmetten.

De producten van Physiomer spelen een belangrijke rol in de preventie van infecties van de neus en sinussen. Ze zijn voor 100% samengesteld uit zeewater, zonder toevoeging van andere bestanddelen en zonder enige verdunning. Dankzij regelmatig gebruik van Physiomer, het hele jaar door en vooral tijdens de winterperiode, kunnen ongewenste deeltjes of stoffen worden afgevoerd en de neusholten doeltreffend worden gereinigd. Physiomer werkt zo preventief tegen infecties.

ViruProtect is werkzaam in de mond- en keelholte waar verkoudheidsvirussen aanwezig zijn en zich vermenigvuldigen. Gebruik ViruProtect vanaf de eerste tekenen van een verkoudheid of bij acuut infectierisico. ViruProtect werkt door een film te vormen op het slijmvlies in de mond-en keelholte en zo een beschermende barrière te creëren. Deze barrière trekt verkoudheidsvirussen aan en sluit ze in zodat ze de cellen niet kunnen infecteren.

physiomer

4. Bloeiende darmflora

Wist je dat het grootste deel van je immuunsysteem in je darmen zit? De darmwand beslist namelijk welke voedingsstoffen opgenomen moeten worden en welke schadelijke stoffen tegengehouden moeten worden. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede darmflora. Eet dus gezond en vezelrijk én drink voldoende water. Daarnaast zorgen probiotica voor de aanvoer van goede bacteriën, die je darmflora helpen in balans te blijven.

Probactiol van Metagenics bevat een hoge dosering levende bacteriën en helpt de darmfunctie te ondersteunen en de weerstand op te bouwen.

darmflora probiotica

5. Echinacea

Producten op basis van Echinacea verhogen de weerstand in periodes van stress en in het met griep- en verkoudheden geplaagde winterseizoen. 

De producten op basis van Echinacea van A. Vogel zijn 100% natuurlijk en verhogen de weerstand door het activeren van het afweersysteem. Echinaforce is verkrijgbaar in verschillende varianten.

echinacea vogel
Deel dit artikel op


Terug naar overzicht