Petra:


Wat is vitaliteit?

- Petra - Welzijn & Gezondheid

Enthousiast de dag aanvatten, lekker in je vel zitten en met tonnen energie je doelen bereiken … Stuk voor stuk zaken die we allemaal nastreven. Wie zich vitaal voelt, staat met beide voeten positief in het leven. Maar wat is vitaliteit precies? En hoe kan je je vitaliteit bevorderen wanneer je je moe of lusteloos voelt? Wij plaveien met plezier het pad voor meer levensvreugde. 

Lees meer

Symptomen van koemelkallergie bij baby’s

- Petra - Zwangerschap & Baby

Is je baby allesbehalve gelukkig na de maaltijd? Baren huidklachten, buikkrampen of huilbuien je zorgen? Misschien is een koemelkeiwitallergie de spelbreker. Het goede nieuws: door het voedingspatroon bij te sturen, kan je de klachten in de kiem smoren. In deze blog bespreken we de symptomen van koemelkallergie en de mogelijke alternatieven.

Lees meer

Een insectenvrij leven met Pistal

- Petra - EHBO & Thuiszorg

Snel en efficiënt insecten bestrijden? Dat doe je met de natuurlijke producten van Pistal. 

Lees meer

Zweten, maar niet geuren met OY

- Petra - Verzorging & Hygiëne

Voel je je beperkt door die vervelende zweetgeur? Maak kennis met OY Deo Wash en OY Deo Scrub die je eindelijk verlossen van hinderlijke zweetgeuren.

Lees meer

Voor elk huidtype een gepaste verzorging

- Petra - Verzorging & Hygiëne

Om je huid goed te kunnen verzorgen, is het van essentieel belang om te weten wat je huidtype is. Alleen dan kan je de juiste producten kiezen. Zo wordt er een onderscheid gemaakt tussen een droge huid, een gecombineerde of vette huid en een normale huid. Let wel, jouw huidtype kan in de loop der jaren veranderen. Vind hieronder de voornaamste kenmerken van de huidtypes en onze aanraders!

Lees meer