Jotti:


Heb je symptomen van een maagontsteking of maagzweer? Dit zijn de verschillen!

- Jotti - Welzijn & Gezondheid

We kampen allemaal wel eens met buikpijn. Een vervelende buikgriep, constipatie, te veel eten tijdens een familiefeest, stress … Stuk voor stuk mogelijke oorzaken. Komen de klachten in combinatie met misselijkheid, een opgeblazen gevoel en zure oprispingen? Dan ervaar je mogelijks de symptomen van een maagontsteking of -zweer. In deze blogpost gidsen we je van de oorzaken, over de signalen, naar manieren om een maagontsteking of maagzweer te behandelen.

Lees meer

Welke anticonceptie past bij mij?

- Jotti - Seksualiteit

Vind je het ook zo moeilijk om de voor jou gepaste anticonceptie te vinden? De keuze is enorm waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Maar wat is anticonceptie juist en hoe werkt de menstruatiecyclus? In deze blog reiken we je de verschillende soorten en methoden aan om jezelf te beschermen tegen zwangerschap. 

Lees meer

Wat is honingzalf?

- Jotti - EHBO & Thuiszorg

Honingzalf is een eeuwenoud product die in de oudheid gebruikt werd omwille van de wondhelende werking. Nadat het product een hele tijd vergeten was, is het nu herontdekt. Wist je dat honingzalf het wondermiddel is voor pijntjes groot en klein? Van kinderen (vanaf 1 jaar) tot volwassenen en zelfs huisdieren, iedereen heeft baat bij het hebben van een potje honingzalf in de kast. Ontdek hier waar honingzalf goed voor is.

Lees meer

Cellulite verminderen: de feiten en fabels op een rij

- Jotti - Verzorging & Hygiëne

Kamp je met putjes in je billen of dijen? Je bent helemaal niet de enige, integendeel zelfs. De meeste vrouwen worden vroeg of laat geconfronteerd met cellulite. Wil je korte metten maken met je sinaasappelhuid? Er circuleren heel wat magische middeltjes, maar die doen niet allemaal wat ze beloven. Wij scheiden de feiten van de fabels! 

Lees meer

Verschijnselen en varianten van diabetes

- Jotti - Welzijn & Gezondheid

Diabetes is een veelvoorkomende ziekte en het aantal patiënten gaat in stijgende lijn. Heb je zelf het verdict van diabetes gekregen? Of heb je verontrustende vermoedens? Geen reden tot paniek: vandaag kan je de aandoening perfect onder controle houden. Wij lichten de verschillende types toe, sommen de symptomen van suikerziekte op en bespreken met welke levensstijl de diagnose gepaard gaat.

Lees meer