Gratis levering vanaf € 39
5% welkomstkorting WELKOM5
Voor 12u besteld, vandaag verzonden

Vitis Junior Gel Tandpasta 75ml 3747888 - Dentaid4,84 (-30%)

3,38

Je bespaart € 1,46

Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden


Indicatie

VITIS Junior Tandgel is speciaal ontwikkeld voor een optimale mondhygiëne van kinderen vanaf 6 jaar, wanneer de vorming van het permanente gebit begint.

De actieve stoffen fluoride-, panthenol- en xylitol, in combinatie met goed poetsen, bieden volledige zorg voor tanden en tandvlees. De werkzame stof Natriumfluoride 0.321% remineraliseert glazuur, waardoor de vorming van tandbederf (cariës) wordt voorkomen. Panthenol (provitamine B5) beschermt en verzorgt het tandvlees op deze leeftijd, wanneer de permanente tanden zich beginnen te vormen. Dankzij de lage schuringswaarde is de VITIS Junior Tandgel niet schadelijk voor de tanden tijdens het poetsen. Dankzij de aangename Tutti-Frutti smaak wordt het poetsen van de tanden een leuk moment.

Gebruik

Tijdens de eerste levensjaren vinden er in de mond grote veranderingen plaats. In elke levensfase heeft de mond een specifieke verzorging nodig zodat de mondholte zich in elke fase op een juiste manier kan ontwikkelen.

  • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, speciaal voor de periode waarin er wisseling plaatsvindt van melktanden naar permanent gebit.
  • VITIS Junior Tandgel heeft een aangename zoete Tutti-Frutti smaak waardoor kinderen al op vroege leeftijd een goede en plezierige poetsgewoonte aan kunnen leren.
  • Poetsinstructie: 3x per dag onder begeleiding van volwassene, minimaal 2 minuten (na)poetsen. Bij voorkeur na het eten en voor het slapen gaan.
  • Gebruik per poetsbeurt de hoeveelheid tandgel ter grootte van een erwt.
  • Het wordt aanbevolen om de mond na het gebruik van de tandgel niet met water te spoelen, maar om overtollige gel die in de mond is achtergebleven uit te spugen, zodat de werkzame stoffen langer in de mond actief blijven.
  • Dagelijks gebruik wordt aanbevolen voor een goede mondgezondheid en ter voorkoming van mogelijke problemen in de mondholte.
Samenstelling
  • Natriumfluoride 0.321% (1.450 ppm fluoride-ion) *
  • Panthenol (provitamine B5) 1.00%
  • Xylitol 1.00%
  • VITIS Junior Tandgel bevat géén van de volgende stoffen: suiker, zuivelproducten, gluten, SLS (natriumlaurylsulfaat). Het is geschikt voor mensen met coeliakie en mensen die lactose-intolerant zijn.

Concentratie aanbevolen in de richtlijnen van de European Academy of Pediatric Dentistry (EAPD)