€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Nog Dagdeal

195823

Dexeryl Verzachtende Crème Droge en Atopische Huid 500g 4103131 - DexerylDagdeal -41%

Nog

16,00 (-41%)

9,44

Je bespaart € 6,56

Bestel voor 12u, vandaag verzonden


Eigenschappen

Dexeryl Verzachtende Crème  is speciaal samengesteld om te voldoen aan de behoeften van de drogehuid van het hele gezin. 

Het is ook een medisch hulpmiddel dat wordt gebruikt bij de aanvullende behandeling van droge huidaandoeningen en bepaalde huidaandoeningen zoals atopisch eczeem, ichthyotische toestanden, psoriasis en oppervlakkige brandwonden.   

Dankzij de nieuwe geoptimaliseerde formule hydrateert en herstelt Dexeryl effectief de huid van jouw gezicht en lichaam, voor een onmiddellijk gevoel van rust.

  • Kalmeert een trekkerige huid
  • Vermindert jeuk
  • Effectief bij een droge huid en atopisch eczeem

Indicatie Dexeryl Verzachtende Crème

  • Geschikt voor het hele gezin, baby's vanaf 1 maand.
  • Helpt irritatie te beperken en te voorkomen

Gebruik

Breng de Dexeryl verzachtende crème één of meerdere keren per dag (maximaal 6 applicaties per dag) aan, in een dunne laag op de gereinigde huid van het gezicht en op het lichaam. Gebruik een reinigingsproduct dat de huid niet uitdroogt en dat geschikt is voor atopisch eczeem.  
 

Dexeryl is een crème voor uitwendig gebruik. 

Ingrediënten

glycerol, vaseline, liquid paraffin, glycerol monostearate, stearic acid, dimethicone, macrogol 600, trolamine, acrylamide/acryloyldimethyl taurate copolymere, isohexadecane, polysorbate, glycol pentylene, ethylhexylglycerine, carbomere, purified water.