€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM2020 Vul deze code
in bij uw betaling

Promotie

Vogel Oogdruppels Extra Intensief 10ml CNK 3325412 - A. Vogel€ 13,09 (-32%)

€ 8,90 U bespaart € 4,19

Promotie geldig van 01/08/2020 tot 31/08/2020

Bestel voor 12u, vandaag verzonden


Indicatie

Extra bevochtiging bij zeer droge ogen

Gebruik

Volwassenen: 4-5x daags in beide ogen 1 druppel.Kinderen vanaf 3 jaar: 1-2x daags in beide ogen 1 druppel. 1 Verwijder het gekleurde dopje van de flacon. 2 Eenmalig: houd de flacon op de kop boven de hand met de duim op de onderzijde en wijs/middelvinger langs het tuitje. Druk enkele malen op de bodem tot de eerste druppel valt. De druppelflacon is nu gereed voor gebruik. 3 Buig het hoofd (licht) achterover en trek het onderste ooglid iets naar beneden. Richt de druppelaar boven het oog. Druk met de duim op de bodem van de flacon zodat een druppel in het oog valt. 4 Sluit het oog langzaam zodat de vloeistof zich gelijkmatig over het oogoppervlak kan verdelen. Sluit de flacon na gebruik goed af met het dopje.

Eigenschappen

Snelle en langdurige bevochtiging bij zeer droge ogenHelpt bij het behoud van voldoende traanvocht in het oog Handig te doseren dankzij een praktisch druppelsysteem Ook geschikt voor dragers van contactlenzen Met de natuurlijke bestanddelen Euphrasia officinalis en hyaluronzuur 6 maanden houdbaar (na opening) 100% natuurlijk

Samenstelling

Hyaluronic acid (2 mg/ml), Euphrasia officinalis,Sodium chloride, Boric acid, Disodium tetraborate decahydrate, Sodium hydroxide, Hydrochloric acid, Aqua.

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.

Beoordelingen