€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM2020 Vul deze code
in bij uw betaling

Klorane Korenbloem Gladstrijkende Patch 7x2 CNK 2042588 - KloraneProduct is momenteel niet beschikbaar.


Gladstrijkende ontspannende kompressen met verzachtende Korenbloem - Centaurea cyanus L.

De kompressen met verzachtende Korenbloem hebben een fysiologische vorm die zich optimaal aan de oogomtrek aanpast en daardoor ook optimaal op tekenen van vermoeidheid inwerkt en de oogomtrek verfrist. De gelaatstrekken worden onmiddellijk gladgestreken en ontspannen, kringen vervagen, wallen zijn minder opgezet en de oogomtrek wordt opgehelderd. Speciaal samengesteld voor de allergevoeligste ogen en vrouwen die contactlenzen dragen. Hypoallergeen

Indicatie

Oogkompressen met gladstrijkend en ontspannend effect

Gebruik

Het oogkompres zonder drukken op de oogomtrek aanbrengen en 20 minuten laten inwerken. Deze kompressen geven uw ogen meteen een opkikker. Gebruik ze af en toe om er meteen een stuk beter uit te zien. Tip: voor een langdurig gladstrijkend effect gebruikt u de oogkompressen gedurende 7 à 14 dagen.

Eigenschappen

Rijk aan kalmerend en verzachtend korenbloemwater en aan drainerend en ontzwellend arnica-extract. De Gladstrijkende ontspannende oogkompressen bestrijden tekenen van vermoeidheid heel doeltreffend na een slapeloze nacht of een zware dag op het werk. Ze verfrissen en verzachten de ogen ook na een dag in de zon. De gelaatstrekken zijn meteen gladgestreken en ontspannen, donkere kringen en wallen worden verzacht en de oogomtrek opgehelderd. Om het effect van de kompressen nog te versterken, legt u ze voor gebruik even in de koelkast. Kringen vervagen: 90%* Ontspannend effect op de ogen: 89%* Onder toezicht van dermatologen en oogartsen getest. *Gebruikstest bij 70 vrouwen met een gevoelige huid.

Samenstelling

WATER (AQUA),GLYCERIN,SODIUM POLYACRYLATE,SORBITOL,CELLULOSE GUM,BUTYLENE GLYCOL,MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM),ALCOHOL,ARNICA CHAMISSONIS FLOWER EXTRACT,BLUE 1 (CI 42090),CARBOMER,CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT,CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT (CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT),METHYLPARABEN,POLYSORBATE 80,POLYVINYL ALCOHOL,PROPYLENE GLYCOL,PROPYLPARABEN,RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL (RICINUS COMMUNIS SEED OIL),TETRASODIUM EDTA,TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.

Beoordelingen